GeriEtkinlikler Sezen Aksu 2014 Harbiye Açıkhava konserleri
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Sezen Aksu 2014 Harbiye Açıkhava konserleri

Sezen Aksu 2014 Harbiye Açıkhava konserleri

Harbiye, müziği iliklerine kadar hissedecek!

Sezen Aksu Harbiye Açıkhava Konserleri kapsamında sürprizleri, neşesi ve aşk şarkıları ile geç gelen yaza “Selamlar Olsun” diyecek. Ünlü şarkıcı 28-29 Eylül 2014'de sevenleriyle buluşacak.

"Ölmeden Önce Yapılması Gereken 100 Şey Listeleri"nin vazgeçilmezi Sezen Aksu Harbiye Açıkhava Konserleri'nde bu yaz sahne, yine müzik ve neşeye doyacak.

Profesyonel müzik yolculuğuna Sezen Aksu orkestrası ile başlayan ve Harbiye konserleri için evine geri dönen Mustafa Ceceli, ayrıca konserde Sezen Aksu ile birlikte daha henüz yayınlanmamış ve Sezen Aksu imzası taşıyan yepyeni şarkısını da ilk kez seslendirecek.

Konserde bir ilke de imza atacak olan Aksu, yazıp bestelediği fakat nakaratında hangisini seçeceğine karar veremediği yeni şarkısını nın sözlerini oylamaya sunacak. 2014 yılının Harbiye konserlerine katılanlar, seçtikleri sözlerle ilk kez Aksu ile birlikte bir şarkıya imza atmış olacaklar.

Yaşam sanatı ile ilgili birçok kitapta ve kişisel internet bloglarında "Ölmeden Önce Yapılması Gereken 100 Şey" listesinde yer alan "Sezen Aksu'yu Harbiye Açıkhava'da dinlemek", eğer sizin de listenizde varsa, bu dopdolu konserleri kaçırmayın!

False