GeriAlışveriş Sevgilinize Fabrika Hediye Edin
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Sevgilinize Fabrika Hediye Edin

Sevgilinize Fabrika Hediye Edin

14 Şubat'ın en şık hediyeleri burada!

14 Şubat’ta sevdiklerini mutlu etmek isteyenler için Fabrika’dan indirim günleri başladı. Banu Bornovalı ve Kudret Saka imzalı kadın ve erkek koleksiyonlarından seçeceğiniz hediyeyle sevgilinizin gönlünü bir kez daha kazanabilir ve ona kullandıkça sizi hatırlayacağı bir armağan sunabilirsiniz.

Tüm aşıkların günü 14 Şubat’ta, Fabrika mağazalarında bulacağınız geniş hediye alternatiflerini, indirimli fiyatlarla armağan edebilirsiniz. Fabrika’dan alabileceğiniz, kadınlara kendini özel hissettirecek hediyeler arasında, bluzlar ve elbiselerin yanı sıra birbirinden güzel aksesuarlar bulunuyor.

Erkekler için Özel Ürünler

Erkeklere alınabilecek hediye seçenekleriyse, bu sezonun fonksiyonel ürünlerinden olan; iş ve iş dışında rahatlıkla kullanılabilen gömlekler, ceketler ve trikolar... Cüzdanlar, kemerler ve kol düğmelerinden oluşan aksesuarlar da alınabilecek hediyeler arasında önemli bir yer tutuyor. İster atkı, bere, eldiven veya ayakkabı, ister hırka gibi temel parçalar olsun, sevdiğiniz için aradığınız en özel hediyeler Fabrika’da…

Sevgilinizin kalbinde muhteşem hediyelerinizle bir kere daha yer etmek istiyorsanız 14 Şubat'tan önce mutlaka Fabrika’ya uğrayın.

www.fabrika-tr.com

False