GeriEtkinlikler Şehirden Uzak Maceralar Başlıyor
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Şehirden Uzak Maceralar Başlıyor

Şehirden Uzak Maceralar Başlıyor

Özgürlüğün tadını Alaçatı'da çıkar.

Özgürlük, adrenalin, müzik, eğlence, yeni dostluklar ve daha birçok aktivite sunan Caddebostan Alaçatı Kampları’ndan size en uygun olan kamp hayatını seçme fırsatı 10-16 ve 24-30 Temmuz tarihleri arasında.

7-11, 12-14 ve 15-17 yaş gruplarına özel olarak planlanan kamplarda, sörf,yelken, kiteboard, yaz ve gençlik kampları ile farklı alternatifleri değerlendirip bambaşka deneyimler sunuyor.

Aktiviteler Nelerdir?

Su sporları, havuz aktiviteleri, go-cart, tekne turu, şehir gezileri, plaj voleybolu, disco ve gece eğlenceleri, koçların gösterisi, kapanış kutlamaları gibi aktiviteler olmaktadır.

Caddebostan Gençlik Kampları:

Yaz ve kış olarak iki ayrı dönemde farklı yaş gruplarına özelleştirilmiş temalarla düzenlenen kamplar, Antalya-Manavgat, İzmir- Alaçatı, Bolu- Aladağ, Bursa-Uludağ ve İngiltere-Londra olmak üzere beş farklı yerde gerçekleştirilmektedir. Uzman eğitmenler ve kampçılık alanında tecrübeli koçlarla 13 yıldır binlerce gencin ve çocuğun, şehir hayatında öğrendiği pek çok şeyi geride bırakarak, liderliği, grup çalışmasını ve paylaşmayı öğrenmesini sağlamaktadır.

Kayıt için: 444 KAMP (52 67)

www.caddebostan.com 

False