GeriEtkinlikler Sammy’nin Maceraları Çok Heyecanlı
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Sammy’nin Maceraları Çok Heyecanlı

Sammy’nin Maceraları Çok Heyecanlı

Ben Stassen’in yönettiği ve Isabelle Fuhrman, Anthony Anderson ile Ed Begley Jr.’un seslendirdiği animasyon film Sammy’nin Maceraları, 3 D olarak15 Ekim 2010’da vizyona çıkarılıyor.

Ben Stassen’in yönettiği ve Isabelle Fuhrman, Anthony Anderson ile Ed Begley Jr.’un seslendirdiği animasyon film Sammy’nin Maceraları, üç boyutlu olarak 15 Ekim 2010’da vizyona çıkarılıyor.

California’da bir kumsalda doğduktan kısa bir süre sonra denize ulaşmaya çalışan deniz kaplumbağası Sammy, yumurtadan yeni çıkmış Shelly adlı şirin bir yavru kaplumbağayla karşılaşır. Ancak hayatının aşkını bulmasıyla kaybetmesi bir olur. 

Sammy’nin Maceraları Çok Heyecanlı

Tüm kaplumbağaların doğdukları kumsala geri dönmeden önce yaptıkları okyanus geçişleriyle dolu destansı yolculukta, Sammy, Shelly ile tekrar karşılaşma umuduyla her tehlikeyi atlatır. En iyi dostu olan Ray ile, insanların gezegene nasıl zarar verdiklerini yakından görür. Ancak, yine başka insanlar tarafından kurtarılır. Piranalar ile savaşır, bir balık kartalından kaçar ve esrarengiz, gizli bir geçit arar. Ve bir gün, sayısız maceralardan ve kıl payı kurtuluşlardan sonra, Sammy Shelly’i bulur. O da onu hiç unutmamıştır…

False