GeriAlışveriş Osis ile Kusursuz Bukleler
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Osis ile Kusursuz Bukleler

Osis ile Kusursuz Bukleler

Saçlarınızla büyüleyin!

Kusursuz buklelere sahip olmak artık çok kolay. Osis’in yeni ürünü Pump My Curls Bukle Spreyi ile mükemmel buklelere sahip olabilirsiniz.

Bu yıl saçlarda bukle rüzgarı esiyor. Doğal ve belirgin bukleler, saç modasına muhteşem bir dönüş yaptı. Kendiliğinden şekil almış gibi görünen kıvrımlar ve bukleler, kadınlarda feminen bir görünüm yaratırken, erkeklerde de çekici bir imaj sağlıyor. Schwarzkopf Professional’ın saç şekillendirici ürünlerde kalite lideri markası OSİS yeni ürün serisinde yer alan Pump My Curls bukle spreyi ile kusursuz buklelere sahip olmanın en pratik yolunu sunuyor.

Bukleler, saçlarda öyle büyülü bir etki yaratıyor ki, ister seksi ister şirin bir görünüm sağlamak isteyin, enerjisini her saç modeline yansıtmayı başarıyor. Havalı ve dolgun bir görünüm sağlamaları da olayın bir başka boyutu... Kıvırcık ya da dalgalı bir belirginleştirme sağlayan ve saçın tüm gün uçuşmasını engelleyen bukle spreyi OSİS Pump My Curls, asi bukleleri kolayca kontrol altına alıyor. Kalın telli buklelere bile hareket ve hacim veriyor. Buklelerinizde havalı, esnek ve sağlıklı bir görünüm oluşturuyor. Kadınlar kadar erkekler de OSİS Pump My Curls ile saçlarını bukle ve dalgaların çekici etkisi ile tanıştırıyor.

False