GeriEtkinlikler Nişantaşı ''Kurbağa Öyküleri Müzikali'' ile şenleniyor!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Nişantaşı ''Kurbağa Öyküleri Müzikali'' ile şenleniyor!

Nişantaşı ''Kurbağa Öyküleri Müzikali'' ile şenleniyor!

Çocuklar kadar yetişkinler de eğlenecek...

Feyziye Mektepleri Vakfı Işık Okulları, Nişantaşı Kampüsü’nde ücretsiz hafta sonu etkinliklerine devam ediyor. 3 Mart Pazar sahnelenecek müzikal, çocukları eğlenmeye ve öğrenmeye çağırıyor.

Okul hayatını sevdirmek ve onları okula hazırlamak için anaokulu öğrencilerine yönelik hem eğlendirici hem de öğretici etkinlikler düzenleyen FMV Işık Okulları, bu etkinlikleri çocukların tatil günlerinde de keyifli ve verimli vakit geçirebilmeleri için hafta sonuna taşıyor.

Cumartesi veya pazar günlerinden birinde, Nişantaşı Kampüsü’nde yalnızca Nişantaşı Işık Anaokulu öğrencilerinin değil, 3-6 yaş grubundaki her çocuğun ücretsiz olarak katılabileceği etkinlikler; tiyatro, müzikal, ilizyon gösterisi ve İngilizce, drama, dans, perküsyon, yoga, seramik, mutfakta eğlenceli yiyecekler hazırlama gibi atölye çalışmalarından oluşuyor.

Bu hafta sonu ise çocukların çok sevebileceği bir müzikal oyunu sahneleniyor. 3 Mart Pazar saat 11.00-12.00 arası FMV Işık Okulları Nişantaşı Kampüsü Muvaffak Benderli Salonu’nda sahnelenecek “Kurbağa Öyküleri” adlı müzikal, bir ormanda yaşayan iki kurbağa ve arkadaşlarının maceralarını anlatıyor.

Adres: Teşvikiye Cad. No:6 Nişantaşı / İstanbul

False