GeriEtkinlikler Moda, müzik ve eğlence bir arada!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Moda, müzik ve eğlence bir arada!

Moda, müzik ve eğlence bir arada!

Velvet Villians Vestival, dünya yıldızlarını İstanbul'a getiriyor.

R&B ve Hip Hop & House müziğin devleri Velvet Villains Vestival kapsamında İstanbul’da! 50 Cent, Ne-YO, Inna, Akon, LMFAO, Far East Movement etkinlik kapsamında 30-31 Ağustos tarihlerinde Küçük Çiftlik Park’ta sahne alacak.

İstanbul'un tarihindeki ilk urban festivali olan Velvet Villians Vestival, R&B, house, dubstep, trap, disco gibi farklı müzik türlerini; Amsterdam, Paris, Londra ve daha birçok farklı şehirden uluslararası DJ‘leri ve çeşitli müzik türlerini bir araya getirmeye hazırlanıyor. Vestival kapsamında müzikseverleri 50 Cent, Ne-Yo, Inna, Akon, LMFAO ve Far East Movement’ın muhteşem canlı performasları bekliyor.

10’dan fazla DJ’i tecrübe etmeye hazır olun!

İster hip hop sevin, ister R&B, ister bir dubstep bağımlısı olun veya house müptelası, hepsinin en iyileri Vestival kapsamında Küçük Çiftlik Park’ta... Velvet Villians Vestival'de Amerika'dan 6 canlı performansa ve dünyanın etrafından 10'dan fazla DJ'i tecrübe etmeye hazır olun!

Kimler sahne alıyor?

Bugüne kadar birçok etkinliğe ev sahipliği yapmış olan Küçükçiftlik Park, eğlenceli ve müzik dolu iki günün geçeceği Vestival’in konuklarını ağırlıyor. 1. günün konukları arasında 50 Cent, Ne-yo ve Inna yer alırken, 2. gün ise Akon, Far East Movement, LMFAO sahne alacak.

Yer: Küçükçiftlik Park
Adres: Kadırgalar Yokuşu No: 4 Maçka / İstanbul
Tarih: 30-31 Ağustos

Biletler Biletix’de!

False