GeriAlışveriş Mavi ile İddialı Erkekler!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Mavi ile İddialı Erkekler!

Mavi ile İddialı Erkekler!

Birbirinden farklı modeller Mavi'de!

Mavi’nin İlkbahar - Yaz Koleksiyonu'nda erkekler için birbirinden farklı tasarımlar göze çarpıyor. Bu koleksiyon her zevke hitap ediyor.

Delidolu Tişört

Bir blazer'la tamamlandığında bile delidolu hallerinden ödün vermeyen bu tişörtler, Mavi’nin Delidolu Jean’I ile mükemmel bir uyum yakalıyor. Renk, desen ve baskıyı bir araya getirerek 70’lerin havasını estiren Mavi’nin kült parçaları, gardıropları yaza hazırlamak için en kolay yolu sunuyor.

Delikanlı Gömlek

Mavi’nin gömlekleri, delikanlılara istedikleri hafiflik ve özgürlüğü sunmayı iyi biliyor. Günümüzün gençleri, Mavi’nin erkek modasının klasiği haline gelmiş kareli, ekose ya da çizgili gömleklerini, bu sezon da üstlerinden çıkarmayacak.

Çapkın Polo

Mavi’deki polo tişörtler sunduğu pek çok farklı modelle hem çapkın hem kahraman olmanın ipuçlarını veriyor. “Çapkın Polo” erkek gardırobuna bir kahraman gibi giriyor ve “göründüğü gibi olan” erkekler için her senaryoya uygun bir alternatif olmasıyla fark yaratıyor. Yeşil, mavi, lacivert, mor gibi canlı renkleri ve çizgili alternatifleriyle Mavi’nin polo tişörtleri sezonun vazgeçilmezleri arasında yerini alıyor.

Chino

Yaş ve cinsiyet ayrımı yapmayan Chino pantolon, pek çok kişiye göre jean'den sonra yapılmış en büyük moda icadı olarak tanımlanıyor. İçindeki denizciyi uyandırmak isteyenler lacivert, hep gitmek istediği o Safari seyahatine şehirde çıkmak isteyenlerse kum rengi Chino’larıyla aradıklarını buluyor. Mavi’nin Chino'ları en çok espadril ve beyaz gömleklere yakışıyor.Modeller için www.mavi.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

False