GeriEtkinlikler Kötü Öğretmen Vizyona Girdi
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Kötü Öğretmen Vizyona Girdi

Kötü Öğretmen Vizyona Girdi

Cameron Diaz ve Justin Timberlake bir arada!

Jake Kasdan yönetmenliğini yaptığı ve başrollerini Cameron Diaz, Justin Timberlake, Lucy Punch, John Michael Higgins ve Jason Segel’ın üstlendiği “Kötü Öğretmen” adlı film 9 Eylül 2011 itibariyle vizyona girdi.

Filmin senaryosunu Gene Stupnitsky ve Lee Eisenberg kaleme aldı. Jimmy Miller ile David Householter’ın yapımcılığını üstlendiği “Bad Teacher/Kötü Öğretmen”in yönetici yapımcıları ise Georgia Kacandes, Jake Kasdan, Lee Eisenberg ve Gene Stupnitsky.

Filmin Konusu

Elizabeth Halsey (Cameron Diaz) kırık not vermekle kalmayan bir öğretmendir. Aynı zamanda, ağzı bozuktur, gaddardır ve son derece münasebetsizdir. İçki içer, kafayı bulur. Bir an önce evlenip para kazanmak zorunda kalmamak ve orta okul öğretmenliğinden ayrılmak için sabırsızlanmaktadır.

Kötü Öğretmen Vizyona Girdi

Nişanlısı tarafından terk edilince, zengin ve yakışıklı yedek öğretmenin (Justin Timberlake) kalbini kazanma planlarını hayata geçirir. Bu konuda aşırı derecede enerjik meslektaşı Amy’yle (Lucy Punch) rekabet etmek zorundadır ama kendini saygısız beden eğitimi öğretmeninin (Jason Segel) asılma girişimleriyle mücadele ederken bulur. Elizabeth’in akıl almaz dalavereleri ve bunların doğurduğu çılgın sonuçlar öğrencilerini olduğu kadar meslektaşlarını, hatta kendisini de hayrete düşürür.

False