GeriEtkinlikler Kebap Sahneleri Şenlendiriyor
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Kebap Sahneleri Şenlendiriyor

Kebap Sahneleri Şenlendiriyor

Kebap ilgiyle izlenmeye devam ediyor.

Actors Without Borders-İstanbul’un ses getiren oyunu Mart ayında her pazartesi günü 20.30’da Mekan Artı’da. Actors Without Borders -İstanbul’un ilk projesi Kebap ilgiyle izlenmeye devam ediyor.

Zişan Uğurlu’nun yönettiği Gülce Oral, Arda Çetinkaya, Görkem Kasal’ın yer aldığı oyun göçmen gençlerin “daha kaliteli bir hayat”a ulaşma sırasında yaşananlar ve geçirdikleri değişim üzerine kurulmuştur.

15 yaşındaki Madalina’nın büyük hayallerini Romanya’daki hayatı karşılayamamaktadır. Romanya’yı terk edip İrlanda’ya zengin olmaya giden Madalina, kendini Dublin’de bir kebapçıda çalışırken bulur. Erkek arkadaşı Voicu’nun ise Madalina için daha büyük hayalleri vardır! İki sevgilinin yolları Görsel Sanatlar Bölümünde Yüksek Lisans yapan Romen öğrenci Bogdan’la kesişince, üç genç kısa yoldan para kazanmak için bir iş anlaşması yaparlar. Ancak herkes kendi çıkarlarını gözetmektedir.

Ödüllü yazar ve yönetmen Gianina Carbunariu’nun 2004′te İngiltere Royal Court Tiyatrosu’nda geliştirdiği Mady-Baby.Edu, “Ne olursa olsun, asla eve dönmek yok!” diyerek, hayatlarını yola sokmaya çalışan göçmen gençlerin nelerden vazgeçtiklerini ya da “daha iyi bir hayat” uğruna neleri göze aldıklarını, “gelişmiş ülke” sanrısını güçlü bir dille anlatıyor.

Tarih: 7-14-21-28 Mart 2011/20.30

Mekan Artı: Üftade sok. 31/A Harbiye-İstanbul

NOT: Oyunda +18 yaş sınırı bulunmaktadır.

Ayrıntılı bilgi ve rezervasyon için: 0212 224 57 56

False