GeriEtkinlikler Hotel Berke Ranch
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Hotel Berke Ranch

Hotel Berke Ranch

Kovboyların yeni buluşma noktası!

Vahşi batının kovboyları Hotel Berke Ranch’te buluşuyor. Binicilik tesisleri, kovboy konseptli ve meyve ağaçlarıyla çevrili bir doğa cennetinde tatil yapmak ister misiniz?

Hotel Berke Ranch’te binicilik tesis manejinin hemen yanına kurulan “Kovboy Kasabası” at binmeye gelenlerin beğenisini kazanıyor. Amerika’nın Vahşi Batı şehrini aratmayan kasabada Sheriff’in ofisi, bar, banka ve kovboyların yaşam tarzını yansıtan birçok dekoratif alan bulunuyor. Kasabada dikkat çeken detaylardan birisi de darağacı…

Kovboy kasabasında Haziran ayının 29’undan itibaren “Western Geceleri” düzenlenecek olan Kovboy Kasabasında gelen davetliler için ilginç sürprizler yer alıyor. Eğlence’de sizi kovboy, Kızılderili, Sheriff ve Dalton çetesi kostümleri giyen animasyon ekibi karşılıyor. Kovboy kızlarının at üstünde yaptığı ilginç gösteriler eğlenceye gelen tüm misafirlerin ilgisini topluyor.

Hotel Berke Ranch

Kovboy gösterilerinin yanı sıra gece boyunca “Cancan” kızlarının, yaptığı danslar da eğlenceye farklı bir boyut kazandırıyor. Animasyon ekibinin hazırladığı ilginç gösterilerle şenlenen gece farklı bir tatil deneyimi yaşamak isteyenler için mükemmel bir fırsat… Sizde sevdiklerinizle Western gecesine katılabilir, doğayla iç içe hem eğlenceli hem de ilginç bir tatil geçirebilirsiniz.

www.hotelberkeranch.com

False