GeriEtkinlikler Hem Estetik Hem Sağlık!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Hem Estetik Hem Sağlık!

Hem Estetik Hem Sağlık!

8 Haftada 8 kilo!

Hem fazla kilolarından kurtulmak isteyen hem de sağlığını önemseyen bayanlara müjde!Etilerin iki büyük komşusu olan M-Onep&Mayadrom Sports Center güzel bir iş birliğine imza attılar…1 Nisan-31 Mayıs 2011 tarihleri arasında hizmetinizde…

Yaz ayları yaklaşırken kışın alınan fazla kilolardan kurtulmak, bölgesel incelme ve sıkılaşma için çeşitli cihazlardan yararlanmak, cildimizi daha taze, bakımlı, güzel görmek isteriz. Yine bu zamanlarda bir spor salonuna gitmek isteriz ama yıllık üyeliklerden ‘ya kullanamazsam’ korkusuyla uzak dururuz. Üstelik hem spora hem bakım uygulamalarına şehir temposu içinde zaman ayırmak zordur. Trafik ve zaman sorunu gözümüzü korkutur.

İstanbul’un en seçkin iki merkezi M-Onep & Mayadrom Sports Center yaza hazırlanmak isteyenleri tüm bu hizmetleri aynı kompleks içinde en kaliteli şekilde alabilecekleri bir projede birleştirdi. Estetik ve Sağlık Kampı adı verilen proje, Yaza girerken en çok rağbet gören incelme cihazları, diyetisyen danışmanlığı, fitness salonu kullanımı, cilt bakımı gibi hizmetlerin birleştirilmesinden oluşuyor.

Çok hoşunuza gidecek bir ayrıntı; Mayadrom Sports Center’da kamp dahilinde yapacağınız tüm egzersiz çalışmalarında size özel egzersiz programı çıkaracak ve bire bir izleyip yönlendirecek bir Personel Trainer eşlik edecek. Eğitmeninizle salondaki cihazlarla ağırlık / kardiyo çalışmaları, kinesis ya da pilates çalışacaksınız. Derse geldiğiniz gün boyunca Mayadrom Sports Center’i ders öncesi ya da sonrası tüm gün ücretsiz kullanma hakkına da sahipsiniz.

Tüm paketlerde sınırsız solaryum kullanımı hediye. Kimi hizmetlerde yüzde 50’ye varan indirimlerin yapıldığı, kampta zengin ve eko paket seçenekleri mevcut, üstelik kredi kartlarına 4 ya da 8 taksitle ödeme imkanı var. 

False