GeriAlışveriş Hamilelikte akne sorunu mu yaşıyorsunuz?
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Hamilelikte akne sorunu mu yaşıyorsunuz?

Hamilelikte akne sorunu mu yaşıyorsunuz?

Neutrogena Pembe Greyfurt Serisi cildinizi yenileyecek.

Sivilce ve akne sorunu yaşayan hamilelere Neutrogena'dan pembe greyfurtun büyüleyici kokusuyla birleşen yepyeni bir ürün...

Tüm hamileler sorunsuz bir cilt ile hamilelik sürecini sonlandıracak kadar şanslı olamıyor. Pek çok hamile hormonel değişimlerden dolayı sivilce sorunu yaşayabiliyor. Cildi temiz ve kuru tutmak için doğru ve kaliteli ürünler kullanmak çok önemli. İşte size sivilce ve siyah noktaları giderici özelliği ile kozmetik ürünlerin kokusunu tek bir üründe birleştiren "Neutrogena Pembe Greyfurt Seri"si...

Mis kokulu bakım!

Dermatologların önerdiği cilt bakım ürünleri markasıNeutrogena, sivilce ve siyah noktalarla, içerdiği pembe greyfurt özleri ve patentli MicroClear teknolojisi ile etkin bir şekilde savaşan ve eşsiz kokusu ile duyuları harekete geçiren yeni cilt temizlik ürünleri "Neutrogena Pembe Greyfurt Serisi"ni Türk tüketicisiyle buluşturuyor.

Neutrogena Pembe Greyfurt Serisi, problemli ciltler için geliştirilmiş, Yüz Temizleme Jeli ve Günlük Peeling Jel'den oluşuyor.
Neutrogena'nın patentli MicroClear teknolojisi, sivilceye neden olan fazla sebumun çözülmesini ve böylece sivilceoluşumunun hızla azalmasını sağlıyor. Neutrogena Pembe Greyfurt Yüz Temizleme Jeli, içerdiği salisilik asit sayesinde cilde derinlemesine nüfuz ederek siyah nokta oluşumunun azalmasına yardımcı oluyor.

Cildi kurutmadan temizliyor!

Pembe Greyfurt Serisi ürünleri canlandırıcı formülleriyle cildi kurutmadan temizlerken, içerdiği pembe greyfurtaroması ile de duyuları harekete geçirerek cilde ferah bir his kazandırıyor.

İçindeki mucize...

C vitamini- kollajen sentezini artırır, bakterilerden korur.
likopen- güzel pembe rengini verir ve doğal bir antioksidandır.
antioksidan- cildi yeniler, yaşlanma etkilerine karşı koruyucudur.
betakaroten- cilde parlak bir renk verir, doğal bir antioksidandır.
salisilik asit- sivilce oluşumunu engeller, var olan sivilce ve siyah noktaları iyileştirir.
MicroClear teknolojisi- Neutrogena patentli mükemmel bir temizleyicidir.

False