GeriAlışveriş Golden Rose ile sonbahar makyajı!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Golden Rose ile sonbahar makyajı!

Golden Rose ile sonbahar makyajı!

Dudaklarınız şarap renginde, gözleriniz buğulu olacak!

Golden Rose, 2012 Sonbahar makyaj modasında, çarpıcı ve kusursuz makyaj ürünleriyle cazibeyi ön plana çıkarıyor. Modacıların ve tasarımcıların 2012 Sonbahar kreasyonlarındaki vazgeçilmez renk olan bordo, soft renk trendinin yanı sıra makyaj modasına da damga vuruyor.

Golden Rose Creamy Lipstick serisinin sezon modası olan farklı tonlardaki renklerine, 2012 Sonbahar makyaj modasında şarap tadında renkler öncülük ediyor. Yoğun maskara ile kombine edeceğiniz makyajınızda, Golden Rose Creamy Lipstick 50 numaralı şarap rengi dudaklarınızda sofistike bir görünüm yaratacak.

Dudaklarınızda canlı ve dikkat çekici bir görünüm elde etmek için, Golden Rose Creamy Lipstick serisinde yer alan 50 numaralı şarap rengi ile hem sezon modasına uyum sağlayabilir hem de feminen bir görünüm elde edebilirsiniz.

Etkili formülü sayesinde dudaklarınıza yoğun renk veren ve kremsi yapısıyla kolayca uygulanan Golden Rose Ultra Rich Color Lipstick serisi, içeriğindeki E Vitamini ve Shea Butter sayesinde dudaklarınızı beslerken nemlendiriyor. Kırmızı, fuşya, vizon kahve gibi sezon modası 21 renkten oluşan Golden Rose Ultra Rich Color Lipstick Creamy Serisi, çekici görünümüyle dudaklarınızda feminenliği ön plana çıkarıyor.

Bordo renk skalasıyla 2012 yılının makyaj modasını yansıtan Golden Rose Wet&Dry 7 numaralı Far Paleti, gözlerde gizemli bir görünüm sağlarken, bakışlarınıza derinlik katıyor. Pratik kullanım için tasarlanan küçük kutusu ile makyaj çantasında kolaylıkla taşıyabileceğiniz Golden Rose Wet&Dry Far’ın birbirinden farklı renkleri bulunuyor.  

False