GeriEtkinlikler “Göğe Bakma Durağı” açıldı
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

“Göğe Bakma Durağı” açıldı

“Göğe Bakma Durağı” açıldı

Ayrıca İstanbul Modern’de bir dizi ücretsiz etkinlik sizleri bekliyor.

İstanbul Modern’in, The Museum of Modern Art (MoMA) ve MoMA PS1 işbirliğiyle, Garanti Bankası, Polimeks ve VitrA eş sponsorluğunda gerçekleştirdiği YAP İstanbul Modern: Yeni Mimarlık Programı’nın ilk geçici yapısı “Göğe Bakma Durağı” müzenin bahçesinde ziyarete açıldı.

SO? Mimarlık ve Fikriyat’ın tasarlayıp uyguladığı “Göğe Bakma Durağı”, 20 Ekim tarihine kadar her yaştan ziyaretçiyi ücretsiz olarak müze bahçesine bekliyor. Küratörlüğünü Çelenk Bafra ve Pelin Derviş’in üstlendiği sergide projelerle ilgili video, fotoğraf ve maketlerin yanı sıra yapım süreciyle ilgili hazırlanan video da görülebilir.

YAP İstanbul Modern etkinlikleri

YAP İstanbul Modern: Yeni Mimarlık Programı kapsamında İstanbul Modern’in bahçesinde temmuz ayında bir dizi ücretsiz etkinlik düzenleniyor. 11 Temmuz’da saat 18.00’de bedensel ifade ve görsel sanatı bir araya getiren bir girişim olan boDig’in “Göğe Bakma Durağı”na özel tasarladığı performans izlenebilir. 11-12-13 Temmuz tarihlerinde saat 21.30’da Sinema TV işbirliğiyle düzenlenen Fantastik Türkler başlıklı film programı, müze bahçesine kurulacak açık hava sinemasında görülebilir. 14 Temmuz’da 21.00’de ise 20. İstanbul Caz Festivali kapsamında Türkiye’de Caz? adlı belgesel gösterilecek.

Göğe Bakma Durağı

False