GeriAlışveriş Geniş Ürün Yelpazesiyle F&F!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Geniş Ürün Yelpazesiyle F&F!

Geniş Ürün Yelpazesiyle F&F!

Sonbahar- kış koleksiyonu ile göz dolduruyor.

Sonbahar- Kış Bebek ve Çocuk Koleksiyonu ile F&F hem çok şık hem de çok rahat. Geniş ürün yelpazesiyle ailelerin de gözdesi olacak.

F&F Çocuk Koleksiyonu, okul sezonunun başlamak üzere olduğu şu günlerde alışveriş heyecanına renk katıyor. Pastel tonlar, ekoseler ve rengarenk desenler okul sonrasında çocuklara keyif verecek kombinler yapmanız için oldukça ideal. Hem kız hem de erkek çocuklar için tasarımların yer aldığı koleksiyonda, yelekler, montlar, pantolonlar, etekler, elbiseler ve trikolar farklı model ve renk alternatifleriyle öne çıkıyor. Aksesuardan dış giyime uzanan F&F Çocuk Koleksiyonu, genç moda severlerin takipçisi olacağa benziyor.

[fotogaleri=179]

F&F Bebek Koleksiyonu’nda 0-2 yaş arası için kullanışlı ürünlerin yanı sıra, trendy tasarımlar da yer alıyor. 2011/2012 Sonbahar Kış sezonunun öne çıkan akımlarından peluşlar, renkli elbiseler, ekose gömlekler, deri montlar ve casual pantolonlar kız ve erkek bebekler için sevimli kombinasyonlar yaratıyor. Spor pabuçlar, renkli çoraplarla kombinleyebileceğiniz balerinalar ve soğuk kış günleri için düşünülen kürklü botlar ise küçük prens ve prensesler için tamamlayıcı aksesuarların başında geliyor.

False