GeriAlışveriş Eyeko’dan fotomodel Alexa Chung için özel koleksiyon!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Eyeko’dan fotomodel Alexa Chung için özel koleksiyon!

Eyeko’dan fotomodel Alexa Chung için özel koleksiyon!

Eyeko’nun Alexa Chung koleksiyonu, etkileyici bakışlar sunuyor.

Ünlü İngiliz sağlıklı göz makyajı markası Eyeko’nun marka yüzü ödüllü sunucu, yazar ve fotomodel Alexa Chung Eye Do Koleksiyonu, likit eyeliner ve maskarası ile kesintisiz ve kusursuz bir uygulama sağlıyor, çekici ve anlamlı bakışlar yaratıyor.

Eyeko’nun Alexa Chung koleksiyonuna ait Eye Do Likit Eyeliner, sade makyajınızı ustalıkla tamamlarken, yazın suya girip çıktığınızda dahi bozulmayan etkileyici bakışlar sunuyor. Bakışları kusursuzlaştıran, gözlere anlam katan Eyeko Eye Do Likit Eyeliner, uygulama pratikliği ile tatilde dahi bakımlı görünmenizi sağlayacak, ince ucu ve yumuşak dokusu ile rahat bir kullanım özelliğine sahip. Eyeko Alexa Chung Eye Do Likit Eyeliner, yoğun rengiyle dramatik ifadeler yaratıyor. Suya dayanıklı (water resistant) formülü sayesinde yaz aylarında da makyajınızın gün boyu kalıcı olmasına yardımcı oluyor.

Eyeko’nun marka yüzü olan ödüllü sunucu, yazar ve fotomodel Alexa Chung için oluşturulan özel koleksiyonunun en değerli parçalarından Eyeko Eye do Mascara, çok daha belirgin karbon siyah ve uzun kirpiklere sahip olmak isteyenlerin vazgeçilmezi. Eyeko’nun diğer maskaraları gibi uzun süre kalıcılığını koruyan Eye do Mascara, ılık suyla kolaylıkla temizlenebiliyor.

Eyeko’dan fotomodel Alexa Chung için özel koleksiyon

Türkiye’de Seltek Group tarafından temsil edilen Eyeko Alexa Chung özel serisini tüm seçkin eczanelerden temin edebilirsiniz.
www.seltekgroup.com

Eyeko Eye Do Liquid Eyeliner satış fiyatı: 62 TL
Eyeko Eye Do Mascara satış fiyatı: 69 TL

False