Geriİsimler Sözlüğü Evra İsminin Anlamı Nedir Ve Evra Ne Demek? Evra Adının Özellikleri, Analizi Ve Kökeni
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Evra İsminin Anlamı Nedir Ve Evra Ne Demek? Evra Adının Özellikleri, Analizi Ve Kökeni

Evra İsminin Anlamı Nedir Ve Evra Ne Demek? Evra Adının Özellikleri, Analizi Ve Kökeni

Evra Farsça kökenlidir. Evra isminin TDK sözlük anlamı başlangıcı olmayan ya da hisar demektir. Kız ismi olarak kullanılan Evra ismiyle ülkemizde sıkça karşılaşılabilir. Evra isminin ne demek olduğunun yanı sıra özelliklerini ve analizini de sizler için derledik.

 Evra, başlangıcı olmayan demektir. Kız ismi olarak kullanılan Evra Farsça kökenli bir isimdir. 

 Evra İsminin Anlamı Nedir ve Evra Ne Demek? 

 Evra, hisar ya da başlangıcı olmayan anlamlarına gelen bir isimdir. 

 Evra İsminin Özellikleri 

 Eğlenceyi ve işi birlikte yürütebilen biridir. Güler yüzlü oldukları için ortamların vazgeçilmezi de sayılabilirler. Sadıklardır ve sevdiklerine çok bağlılardır. Eşlerine ve çocuklarına çok vakit ayırırlar. Bu nedenle iyi bir ebeveyn olma konusunda oldukça başarılılardır.

  Güçlü karakterleri sayesinde her zorluğun üstesinden gelirler ve dayanıklılardır. İnsanları mutlu etmekten, onlara yardım etmekten ve onları motive etmekten de mutlu olurlar. Kötü gün dostu olarak tanımlanabilirler. İnsancıl olmaları insanları ayırt etmeden sevebileceklerini ve hayatlarına alabileceklerini gösterir. 

 Özgürlüklerine kimse tarafından engel koydurmazlar. Gezmeyi, seyahat ederek yeni yerler görmeyi çok severler. Ekip çalışmasına yatkın olduklarından beraber çalışma konusunda başarılı olabilirler. 

 Evra İsminin Analizi 

E: Sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her türlü yolu denerler ve bu durumdan kurtulmak isterler. Hayatlarında soruna yer yoktur. 

V: Kendi içlerine dönük olmaları dışardan umursamazlık olarak görülebilir. Bazı kişiler tarafından burnu havada ya da havalı olarak da tabir edilmeleri mümkündür.

 R: Tereddütlü yapıları vardır. Özellikle güven konusunda yaşadıkları problemler insanlara yaklaşırken tereddüt etmelerine sebep olur.

 A: Atılganlardır ve kendilerini her ortamda gösterebilirler. 

  Evra Adının Kökeni 

 Evra Farsça kökenlidir. 

 Evra İsminin Yanına Yakışan İsimler 

 Evra isminin yanına Buse, Irmak, Dilara, Hilal, Zelal, Zeynep, Ayşe ya da Özge yakışmaktadır.

  Evra İsmi Kur'an'da Geçiyor mu? 

 Kur'an'da geçmiyor. 

False