GeriEtkinlikler ''Efes Pilsen One Love Festival 12'' programı açıklandı
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

''Efes Pilsen One Love Festival 12'' programı açıklandı

''Efes Pilsen One Love Festival 12'' programı açıklandı

Festival boyunca toplam 21 müzisyen ve grup sahne alacak.

Bu yıl, 20 - 21 - 22 Haziran’da Parkorman’da gerçekleştirilecek Efes Pilsen One Love Festival 12’nin heyecanla beklenen programı açıklandı. Yeni açıklanan isimleri arasında İngiliz alternatif pop-rock grubu “Keane” ve efsane İngiliz grup “New Order”ın da bulunduğu festivalde üç gün boyunca dünyadan ve Türkiye’den toplam 21 müzisyen ve grup sahne alacak.

Efes Pilsen tarafından Pozitif Live organizasyonuyla 2002 yılından bu yana aralıksız gerçekleştirilen Efes Pilsen One Love Festival, 12. yılında da müzikseverlere unutulmaz bir müzik, eğlence ve festival deneyimi yaşatmaya hazırlanıyor. 20 – 21 – 22 Haziran tarihlerinde Parkorman’da gerçekleştirilecek ve geçtiğimiz haftalarda Britpop’un efsane ismi Blur, Fransız post hip-hop sanatçısı Wax Tailor ve İngiliz Indie rock grubu Foals’un sahne alacağının duyurulduğu festivalin programı açıklandı.

İngiliz alternatif pop-rock grubu Keane, yaşayan efsane New Order, İngiliz Indie rock grubu The Vaccines, Türkiye’de ilk performansını verecek olan ünlü DJ ve prodüktör Gramatik, yeni nesil elektronik müzik dehası James Blake gibi dünyadan ve Türkiye’den toplam 21 müzisyen ve grup, Efes Pilsen One Love Festival 12’de sahne alacak. Festival alanında kurulacak ana sahne ve alternatif sahnedeki dolu dolu müziğin yanı sıra üç gün boyunca aralıksız eğlence, sürprizler, sosyal medya bağlantıları ve aktiviteler ile katılımcılar, gerçek festival coşkusunu doyasıya yaşayacak.
 
Festival programı

Efes Pilsen One Love Festival 12 // 20 Haziran Perşembe Programı

Kapı açılış: 14:00

Ana sahne: Mert Tünay - Melis Danişmend – Yeni İsim- Yeni- İsim - Keane

Alternatif sahne: TSU! – Nekizm – Ars Longa – Kung-Fu

Efes Pilsen One Love Festival 12 // 21 Haziran Cuma Programı

Kapı açılış: 14:00

Ana sahne: The Away Days – Büyük Ev Ablukada – Foals – The Vaccines - Blur

Alternatif sahne: Fakap – Farfara – Foton Kuşağı – Yora

Efes Pilsen One Love Festival 12 // 22 Haziran Cumartesi Programı

Kapı açılış: 14:00

Ana sahne: Rebel Moves – Wax Tailor – James Blake - New Order

Alternatif sahne: Islandman – Mutrib - Ali Biçim - She Past Away – Post - Kim Ki O – Club Bangkok – Ringo Jets - Gramatik

Parkorman

False