Geriİsimler Sözlüğü Edis İsminin Anlamı Nedir Ve Edis Ne Demek? Edis Adının Özellikleri, Analizi Ve Kökeni
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Edis İsminin Anlamı Nedir Ve Edis Ne Demek? Edis Adının Özellikleri, Analizi Ve Kökeni

Edis İsminin Anlamı Nedir Ve Edis Ne Demek? Edis Adının Özellikleri, Analizi Ve Kökeni

Edis, kökeni Türkçe olan bir isimdir. Hem kız hem de erkeklerde tercih edilmesi mümkün olan Edis isminin uğurlu sayısı 8'dir. TDK sözlük anlamında ulu, yüce, benzerlerinden üstün anlamına gelen Edis ismi Kur'an'da geçmez. Edis ismi hakkında tüm detaylar.

  Edis, ulu, benzerlerinden üstün ya da yüce demektir. Türkçe kökenli olması ülkemizde de sıklıkla karşılaşılmasının bir sebebidir. 

 Edis İsminin Anlamı Nedir ve Edis Ne Demek? 

 Edis, yüce ya da benzerlerinden üstün anlamlarına gelen bir isimdir. Türkçe kökenli olması ülkemizde sıklıkla karşılaşması için yeterli bir sebep olmuştur. 

 Edis İsminin Özellikleri 

 Edis ismine sahip olan kişiler eğlenceli ve hareketli yapıları ile bilinirler. Sosyal çevrelerinde aranan bir isim olmaları sürekli davetlere katılmalarını gerektirebilir. Hırslı ve maddiyat düşkünü olmaları iyi bir işte çalışma heveslerini tetikler. Başarılı bir eğitim hayatı sonucu başarılı bir çalışma hayatı elde ederler. 

 Edis İsminin Analizi 

E: İsmi E ile başlayan kişiler iyi ve güvenilir bir arkadaş olurlar. Sosyal çevreleri çok geniştir ve arkadaş edinme konusunda asla çekince yaşamazlar. Herkesin yardımına koşarlar ve sosyal çevrelerinde sayılırlar. 

D: Mert ve güvenilir bir kişilikleri vardır. Arkadaşları sürekli fikirlerini alır ve düşüncelerini de önemser. Bununla beraber herkesin sorunuyla ilgilendiklerinden sorumluluk sahibi de sayılırlar. 

İ: Planlı ve programlı olmaları önce eğitim hayatlarında sonrasında da çalışma hayatlarında başarıya ulaşmalarını sağlar.

 S: Kendilerinden emin olurlar ve kararlarının arkasında dururlar. Bununla beraber mantıklı ve profesyonel karar verme konusunda oldukça başarılılardır.

  Edis Adının Kökeni

  Türkçe kökenli bir isim olan Edis bu nedenle ülkemizde birçok ebeveyn tarafından sevilerek tercih edilir. 

 Edis İsminin Yanına Yakışan İsimler 

 Edis isminin yanına yakışan isimler Emre, Sedat, Uğur, Ahmet, Mümtaz ve Kenan isimleridir. 

 Edis İsmi Kur'an'da Geçiyor mu?

  Edis, Kur'an'da geçmez. 

False