GeriEtkinlikler Destansı bir macera filmi: Savaş Atı
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Destansı bir macera filmi: Savaş Atı

Destansı bir macera filmi: Savaş Atı

Film, her yaştan seyirciye hitap ediyor.

“Savaş Atı” dostluk ve savaşın harika hikayelerinden biri… Yönetmen Steven Spielberg’den, her yaştan seyirciye hitap edecek destansı bir macera olan bu film, bugün vizyonda!

Başarılı bir kitap ve önümüzdeki yıl da Broadway’de sahne alacak olan oldukça başarılı bir tiyatro oyunu. Şimdiyse sinema tarihinin en büyük yönetmenlerinden biri tarafından destansı bir uyarlamayla beyaz perdeye aktarılıyor. DreamWorks Pictures’tan çıkan, yönetmen Steven Spielberg’ün her yaştan seyirciye hitap edecek olan destansı macerası “Savaş Atı”, I. Dünya Savaşı sırasında kırsal İngiltere ve Avrupa arasında geçen sadakat, umut ve azmin hikayesi.

Filmin konusu

I. Dünya Savaşı sırasında kırsal İngiltere ve Avrupa arasında geçen “Savaş Atı”, Joey adlı bir at ile onu evcilleştirip eğiten Albert adında genç bir adam arasındaki muazzam dostlukla başlıyor. İkili mecburen ayrı düşüyor. Atın savaş boyunca yaptığı sıra dışı yolculuğu anlatan film, Tarafsız Topraklar’da duygusal sona yaklaşırken atın karşılaştığı herkesin hayatlarını nasıl değiştirip onlara ilham verdiğini konu ediyor.

False