GeriAlışveriş De’Longhi'den Müjde!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

De’Longhi'den Müjde!

De’Longhi'den Müjde!

Fişte unutulan ütü, artık dert değil!

Ütüyü fişte unutup gömlek, tişört yakmaya son! De’Longhi’nin patentli ‘Gemi Taban’lı ütüsü çığır açıyor. Ütüyü fişte unutsanız bile 30 saniye sonra otomatik olarak kapanıyor.

De’Longhi’nin yenilikçi Gemini Tabanlı modeli FXN25 AG ütü, kırışıklıkları kolayca açarak ütü yapmayı kolaylaştırıyor. Patentli gemini taban sayesinde, seramik çerçeve titanyum tabandan önce kumaş üzerinde kolayca kayarak kumaşı titanyum taban için hazırlıyor. Yatay konumda 30 saniye, dikey konumda 8 dakika beklediğinde ütünüz otomatik olarak kapanarak, güvenliğinizi koruyor.

De’Longhiden Müjde


Tabanda değişken yükseklik özelliği sayesinde ince ön bölümün en zor noktalara bile ulaştığı FXN25 AG ütünün kalın arka bölümü, ısıyı sabit tutma ve ağırlık sağlama özelliğiyle kırışıklıkları yok ediyor. Kendi kendini temizleme özelliği bulunan FXN25 AG, kuru kullanım, buhar, şok buhar ve su spreyi fonksiyonlarıyla öne çıkıyor. kireçlenmeyi önleyici sabit filtre ‘Aqua Clear’ sistemi musluk suyunun da kullanılabilmesini sağlıyor. Su damlatmama özelliği sayesinde giysilerinize zarar vermezken, dikey ütüleme sayesinde en zor noktalardaki kırışıklıkları dahi açıyor.

www.delonghi.com.tr

False