GeriAlışveriş Cildinize sağlıklı bir dokunuş: Mama Mio
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Cildinize sağlıklı bir dokunuş: Mama Mio

Cildinize sağlıklı bir dokunuş: Mama Mio

Ünlü yıldızların kullandığı cilt bakım ürünleri artık çok yakınınızda!

Jessica Alba, Penelope Cruz ve Sienna Miller tarafından tercih edilen Mama Mio ürünleri, ülkemizde de Demet Şener Kutluay, Ebru Akel ve Nil Karaibrahimgil gibi ünlü isimlerden büyük ilgi görüyor.

Londra’da yaşayan dört güzellik uzmanının kendi yaşadıkları cilt problemlerinin çözümü olarak doğan Mama Mio, yüksek performanslı selülit bakımı, sıkılaştırıcı ve yenileyici ürünleri ile cildin gücünü ve esnekliğini arttırırken sorunlu bölgelere odaklanan özel bakım ürünleri ile de kadınlara çözümler öneriyor.

Sienna Miller, Mama Mio ürünlerinin tümüne bayıldığını ifade ederken, Penelope Cruz ve Prenses Kate bebek beklerken Tummy Rub Butter kullanıyorlar. Milla Jovovich ve Jessica Alba ise hamilelikleri esnasında tanıştıkları Mama Mio markasından doğumdan sonra da vazgeçemediklerini söylüyorlar. Ülkemizde ise Demet Şener Kutluay, Ebru Akel ve Nil Karaibrahimgil Mama Mio ürünlerini severek kullanıyorlar.

Mama Mio, kadınlar tarafından ‘söz verdiğini gerçekleştiren marka’ olarak anılıyor. Ürünlerinin içinde paraben, petrolyum, sulfat, renklendirici, sentetik koku ve zenoestrojen gibi cilde zarar verebilecek maddeler bulunmuyor. Mama Mio, geliştirdiği kullanımı kolay, yüksek performanslı sıkılaştırıcı ürünler ile kadınları eğlendirirken güzelleştiriyor.

False