GeriEtkinlikler C&A Yıldızı Çocuklar için Parlıyor
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

C&A Yıldızı Çocuklar için Parlıyor

C&A Yıldızı Çocuklar için Parlıyor

Müjdat Gezen ve Türkan Şoray projeye destek verenler arasında.

‘Stars of İstanbul’a damgasını vuracak C&A yıldızını ünlü ressam İsmail Acar, çocuklarla birlikte boyadı. Çocukların geleceği için neşeyle parlayacak dev yıldız heykeli 1 Eylül 30 Kasım 2011 tarihleri arasında çocuklar için neşeyle parlayacak.

Moda ve rahatlığı kalite ile birleştiren C&A, UNICEF Türkiye yararına düzenlenen ve çocuklara parlak bir gelecek sağlama amacı ile İstanbul’un en önemli noktalarını yüzlerce yıldızla donatacak sosyal sorumluluk projesi ‘Stars of İstanbul’a özel tasarımlı yıldızı ile renk katacak. Bu yıldız, 1 Eylül- 30 Kasım 2011 tarihleri arasında çocuklar için neşeyle parlayacak.

Her zevke ve beğeniye uygun tasarımları ile tüm aile üyelerinin tercih ettiği giyim markası C&A, UNICEF Türkiye işbirliğinde “Çocukların Geleceği Parlasın” sloganıyla İstanbul sokaklarını bir yıldız geçidine dönüştürecek ‘Stars of İstanbul’ projesine destek verdi.

Çocukların çocuklara yardım etmek için yaratıcılıklarını sergileyerek, boyalarla yaklaşık 2 metre yüksekliğindeki dev yıldız heykelini süslediği etkinlikte; konu, ‘İstanbul’ olarak belirlendi. Ancak çocuklar, hayallerini yansıtan resimlerle kendi tasarımlarını ortaya koydular. Kimi tuttuğu takımı, kimi görmek istediği yerleri çizdi ve ünlü ressam İsmail Acar’ın önderliğinde neşe içinde yıldızı boyadılar.

UNICEF Türkiye İyi Niyet Elçileri Türkan Şoray ve Müjdat Gezen’in değerli destekleriyle İstanbul’un binlerce yıllık tarihi ve kültürünü milyonlarla buluşturarak çocukların geleceğini aydınlatacak ‘Stars of İstanbul’ projesinde sizin de yıldızınız parlayabilir.

www.starsofistanbul.com

False