GeriEtkinlikler Bu hafta vizyona giren filmler
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Bu hafta vizyona giren filmler

Bu hafta vizyona giren filmler

Birbirinden farklı hikayeleri ile 7 yeni film ve fragmanları...

Bu hafta sinemalarda 7 yeni film vizyona giriyor. Hikayeleri birbirinden farklı bu filmleri ve fragmanlarını sizler için derledik. İşte bu hafta vizyona giren filmler…


ÖTEKİ KADIN

Bu hafta vizyona giren filmler

New York’lu güçlü avukat Carly Whitten (Cameron Diaz) ilişkiler konusunda net kuralları olan bir kadındır. Fakat Mark’la tanıştığında ve üstüne terk edildiğinde tamamen değişip savunmasız bir kadın halini alır. Onu neden terk ettiğini sormak için gittiği evinde hiç beklemediği kötü bir sürprizle karşılaşan Carly için artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Yönetmen: Nick Cassavetes

Oyuncular: Cameron Diaz, Leslie Mann, Nikolaj Coster-Waldau, Kate Upton, Nicki Minaj

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


DÜŞ VE GERÇEK

Bu hafta vizyona giren filmler

II. Dünya Savaşı’nda Fransa’da savaşmış olan Jimmy Picard, savaş sonrasında çektiği şiddetli baş ağrıları, ani görme ve işitme kayıpları üzerine hastaneye yatar. Doktorlar Jimmy üzerinde çeşitli testler uygulamalarına rağmen rahatsızlığının nedenini bir türlü bulamazlar. Bunun üzerine Jimmy, Fransız bir antropolog, psikolog ve Yerli Amerikan Kültürü Uzmanı George Devereux’a yönlendirilir. Normal şartlar altında asla tanışmayacak, hiçbir ortak noktaları olmayan bu ikilinin arasında ilk seanslarından itibaren karşılıklı güven ve saygıya dayalı samimi bir ilişki kurulur. İkisi birlikte Jimmy’nin anılarını ve düşlerini keşfetmeye başlarlar.

Yönetmen: Arnaud Desplechin

Oyuncular: Benicio Del Toro, Mathieu Amalric, Gina McKee, Larry Pine

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


FINDIK İŞİ

Bu hafta vizyona giren filmler

Surley, yaşadığı yerden artık o kadar da memnun değildir. Kurallardan hoşlanmayan yaramaz sincap evinden çok uzaklara gitmek zorunda kalır. Dışarıda hayatın nasıl olduğunu merak etmekte ve keşfetmek için de can atmaktadır bir yandan da. Arkadaşı fare Buddy ile yollara düşerler. Büyük şehirde yaşamaya başlayan ikilinin koşullara ayak uydurması zordur. Yaklaşan kış mevsimi yiyecek bulmayı da zorlaştıracağından endişelidirler. Ancak akıllarına gelen bir yöntem onları bütün kış rahat ettirecektir: Fındıkçı soygunu yapmak! Ancak hedeflerine aldıkları fındıkçıyı soymayı düşünen yalnızca onlar değildir. Azılı bir rakun, istediğini elde etmeye ve Surley ile Buddy'nin planlarını altüst etmeye kararlıdır. Orijinal dilde Will Arnett, Brendan Fraser, Liam Neeson gibi ünlü sanatçıların seslendirdiği bu müthiş macera 2005 yılında kısa film olarak projelendirilmişti. 2016 yılında ise Nut Job 2 vizyona girecek.

Yönetmen: Peter Lepeniotis

Oyuncular: Will Arnett, Brendan Fraser, Liam Neeson

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


SON 3 GÜN

Bu hafta vizyona giren filmler

Bu kalbinizi durduracak aksiyon filminde, Kevin Costner’ı uluslararası bir casus rolünde izliyoruz. Costner’ın canlandırdığı Ethan, ailesini işinin gerektirdiği tehlikelerden korumak isterken, onlarla arasına mesafe koymuştur, ama artık bu işleri bırakıp uzak kaldığı eşi ve kızıyla arasını düzeltmek istemektedir. Ancak önce son bir görevi tamamlaması gerekir, ancak bunu yaparken bir yandan karısı şehir dışındayken on yıldır ilk defa kızına bakmak, bir yandan da dünyanın en azılı teröristini yakalayıp avlamak zorundadır. Son 3 Gün’ün başrollerinde Kevin Costner’ın yanı sıra, Hailee Steinfeld, Johnny Depp’in yeni sevgilisi Amber Heard ve Connie Nielsen de rol alıyor. Filmin senaristi Luc Besson ve Adi Hasak, yönetmeni ise McG.

Yönetmen: McG

Oyuncular: Kevin Costner, Amber Heard, Hailee Steinfeld

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


10. KÖY TEYATORA: YALANIN BİLİNMEDİĞİ BİR KÖY

Bu hafta vizyona giren filmler

10. Köy “Teyatora” filmi; masum ve temiz kalpli insanların yaşadığı , şirin , komik ve henüz yalanın keşfedilmediği bir köyü anlatmaktadır. Tiyatronun temsilcisi Dionysos’un yaşadığı 10. Köy'e yolları düşen bir öğretmen ve bir tiyatro kumpanyası, burada garip durumların olduğunu ve köylülerin garip konuşmalar yaptıklarını fark ederler. Çünkü bu köyde henüz yalan keşfedilmemişdir. Yalnızca akıllarından ya da kalplerinden ne geçiyorsa onu söylemektedirler. Öğretmen, köy okulunda göreve başlarken, kumpanya elemanları da Dionysos adına canlandırmak istedikleri bir gösterimi ahaliye kabul ettirmek isterler. Yüzyıllardır '’10. Köy’’de insanlarla birlikte yaşayan ve burada yalan söylenmesini yasaklayan Dionysos’un varlığından köylülerin haberi yoktur. Dionysos etrafı gizliden gizliye izleyerek bazı olaylara müdahale etmektedir. Yaşanan olaylar birbirini kovalar, köylüler gelenlerle kaynaşmaya başlarlar ve ortaya komik, düşündürücü durumlar çıkar. Bu köyün en renkli yanı ise bünyesinde barındırdığı köylülerin birbirinden ilginç ve keyifli hikayeleridir. Ve elbette ''Aşk'' bütün bunların tam merkezindedir. Dionysos’la birlikte birçok mitolojik karakteri de tanıyacağınız ve henüz yalanın keşfedilmemiş olduğu bu köyde hayat nasıl mı sürüyor ? Cevabı ; 02 Mayıs 2014 ‘de sinemalarda.

Yönetmen: Bahadır Abşin

Oyuncular: Necmi Yapıcı , Tanju Tuncel , Selçuk Uluergüven , Fırat Albayram , Alican Aytekin , Ümit Bakış

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


SABOTAJ

Bu hafta vizyona giren filmler

Özel tim, bir kartelin hücre evine baskın düzenler, ama bu baskın aslında, bizzat Narkotik Büro çalışanları tarafından planlanmış ve hazırlanmış çok ince bir soygun operasyonudur. Çaldıkları 10 milyon doları saklayan sahtekâr ajanlar sırlarının güvende olduğunu düşünürken, birisi ekipteki herkesi teker teker öldürmeye başlar. Ceset sayısı giderek artarken, timdekiler de dahil olmak üzere herkes kaçınılmaz olarak şüpheli durumuna düşer.

Yönetmen: David Ayer

Oyuncular: Arnold Schwarzenegger, Sam Worthington, Olivia Williams, Terrence Howard, Joe Manganiello, Josh Holloway, Mireille Enos

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


Bensiz

Bu hafta vizyona giren filmler

Yaşamın içinde öylesine anlar, kırılma noktaları vardır ki, olumlu veya olumsuz hayatımızın tümünü ve beraberinde çevremizdekilerin kaderini değiştirebilir; işte Necip’in hikayesi böyle bir noktada başlar.

Necip, yıllardır sürdürdüğü başarılı, profesyonel futbolcu olma hayalini 1.lige çıkmak için mücadele verdikleri son playoff maçına kadar taşımıştır. Egoların, kazanma hırsının öne çıktığı maçta, sert bir müdahale sonunda Necip’in vücudunun tamamı felç olur. Hastanede geçen yoğunbakım ve tedavi sonrasında evinde ilk gününde yaşananlar Necip’in yaşamına ve çevresindeki insanlara mercek tutacaktır. Genç ve yakışıklı, yetenekli ve başarılı Necip; yaşadıkları eski köşkün ahşap işlemeli koltuğunun üzerine bırakılmış bir örtü veya odanın içindeki diğer mobilyalardan farksızdır. Necip’in evinde bir Dünya saklıdır. Bu ev insanı var eden duyguların ve düşüncelerin çözümlemelerinin yer aldığı bir ahlak kuytusudur. Gören duyan ancak bedeni hissetmeyen, tepki veremeyen bir insan figürüdür. Necip, bedeninin içinde çıktığı içsel yolculukta kişisel uyanışını yaşayacaktır.

Yönetmen: Ahmet Küçükkayalı

Oyuncular: Metin Akdülger, Öykü Çelik, Nurhan Yılma, Cengiz Orhonlu, Levent Can, Nurseli İdiz, Sitare Akbaş, Burçin Abdullah, Melissa Papel, Onur Demircan, Ayla Algan, Turgay Tanülkü, Eli Mango

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

False