GeriEtkinlikler Bu hafta vizyona giren filmler
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Bu hafta vizyona giren filmler

Bu hafta vizyona giren filmler

Birbirinden farklı hikayeleri ile 7 yeni film ve fragmanları...

Bu hafta sinemalarda 7 yeni film vizyona giriyor. Hikayeleri birbirinden farklı bu filmleri ve fragmanlarını sizler için derledik. İşte bu hafta vizyona giren filmler…


KAPİTAL

Bu hafta vizyona giren filmler

Kapital, para dünyasının en gözden çıkarılabilir hizmetkarlarından biriyken onun tartışmasız efendisi haline gelen Marc Tourneuil´ün önlenemez yükselişini konu alıyor. Avrupa´nın en büyük bankası Phenix Bank´ın yeni yönetim kurulu başkanı olunca, Tourneuil kurul üyelerine bir açıklama yapar: "Yeni Robin Hood benim! Yoksullardan çalıp zenginlere vermeye devam edeceğiz!" Gavras´ın deyişiyle, "Sermayenin kölesiyiz. Peki, bizi kim özgür kılacak?"

Yönetmen: Costa Gavras

Oyuncular: Gad Elmaleh, Gabriel Byrne, Liya Kebede, Natacha Regnier

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


MEYDAN

Bu hafta vizyona giren filmler

Son iki buçuk yıldır Mısır Devrimi bitmeyen bir karmaşa olarak sürüyor. Haberlerde yalnızca en kanlı çatışmaları, seçimleri veya milyonların yürüyüş görüntülerini seyrediyoruz. “Meydan”, haberlerin ötesine geçip izleyiciyle meydandakilerin bireysel hikayelerini ve duygusal dramlarını paylaşan bir deneyim. Haklarının ve özgürlüklerinin peşinde koşan, bu uğurda pek çok farklı güçle mücadele eden genç insanların ilham verici hikayeleri…

Yönetmen: Jehane Noujaim

Oyuncular: Khalid Abdalla, Magdy Ashour, Ahmed Hassan, Ragia Omran, Ramy Essam, Aida Elkashef

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


KIŞ MASALI

Bu hafta vizyona giren filmler

New York’ta geçen ve bir asırdan uzun bir zaman dilimine yayılan, efsanevi “Kış Masalı/Winter’s Tale”, mucizeler, kesişen kaderler ve iyi ile kötünün çok eskilere dayanan mücadelesini anlatıyor.

Filmin başrollerine Colin Farrell, Jessica Brown Findlay ve Oscar ödüllü oyuncular; Jennifer Connelly, William Hurt, Eva Marie Saint ve Russell Crowe yer alıyorlar. Kış Masalı/Winter’s Tale ayrıca bizleri yeni oyuncular Ripley Sobo ve Mckayla Twiggs ile tanıştırıyor.

Yönetmen: Akiva Goldsman

Oyuncular: Colin Farrell, Jessica Brown Findlay , Russell Crowe, Matt Bomer, Will Smith, Jennifer Connelly, Kevin Durand, William Hurt,

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


AİLE SIRLARI

Bu hafta vizyona giren filmler

Tracy Letts’in Pulitzer ve 5 Tony ödüllü oyunundan uyarlanan Aile Sırları, Weston ailesinin güçlü iradeli kadınlarının çapraşık, eğlenceli ve acıklı hikayesini anlatıyor. Yaşadıkları aile içi kriz, zaman içinde birbirlerinden uzaklaşan bu kadınları Oklohama’daki evlerinde, onları yetiştiren işlevsiz anneleriyle bir araya getirir. Ağustos ayında bir araya gelen ailenin büyük buluşması her birinin içinden çıkamadığı kendi sorunları ve birbirleri ile içinden çıkılmayan tartışmalarıyla bir kargaşaya dönüşecektir. İlaç bağımlısı anne Violet Weston’ın başta kızı Barbara ile çatışmalarına, aldatılan diğer çocuklar ve onların çocukları ile olan sorunları da eklenince ortaya dramatik, trajik ve komik bir mücadele çıkacaktır.

Yönetmen: John Wells

Oyuncular: Merly Streep, Julia Roberts, Ewan McGregor, Chris Cooper, Abigail Breslin, Benedict Cumberbatch

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


SON KALAN

Bu hafta vizyona giren filmler

Marcus Luttrell’in en çok satanlar listesine giren “Lone Survivor” kitabından uyarlanan film, Amerikan Ordusu’na ait bir takım askerin 2005 yılında Afganistan’daki bir terörist liderini öldürmek için çıktıkları görevde Taliban tarafından pusuya düşürüldükten sonra hayatta kalma mücadelelerini anlatıyor. Amerikan tarihinde ki en büyük yenilgilerden biri olan “Operasyon Redwing”te hayatta kalan tek kişi SEAL’ın takım lideri Marcus Luttrell’ın verdiği olağandışı savaşın hikâyesi.

Yönetmen: Peter Berg

Oyuncu: Mark Wahlberg, Taylor Kitsch, Eric Bana

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


SÜRGÜN İNEK

Bu hafta vizyona giren filmler

Şevket ve Cemile kendi halinde yaşayan,birbirlerini ve inekleri Sarıkız'ı çok seven bir çifttir.Bu çiftin hayatları ineklerinin Atatürk büstünü kırmasıyla birden bire içinden çıkılmaz bir hal alır. Bu olayın çığ gibi büyüdüğüne, hadisenin köy sınırlarını aştığına, şaşkınlık ve korkuyla şahit olurlar. Muhtarından, ihtiyar heyetine, bürokratından, askerine herkes bir ineğin peşine düşer. Mesele büyüdükçe işle sağından solundan ilgili bütün kişiler kendilerini trajikomik bir hal içinde bulur. Olaylar giderek bir komedi şölenine dönüşür. Kahramanlarımız düştükleri bu durumdan nasıl sıyrılacaklardır? Özgürlüğünü kaybeden Sarıkız eski mutlu günlerine dönebilecek midir?

Gerçek bir olaydan esinlenilerek çekilen Sarıkız'ın hikayesi Sürgün İnek, dev oyuncu kadrosuyla bin yılın komedisi olarak beyazperdede izleyiciyle buluşuyor.

Yönetmen: Ayhan Özen

Oyuncular: Hasan Kaçan, Şebnem Sönmez, Fırat Tanış, Cezmi Baskın, Vildan Atasever, Necip Memili, Tolga Güleç, Serkan Öztürk, Burak Satıbol

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


GULYABANİ

Bu hafta vizyona giren filmler

Güneş, Duygu, Aslı ve Yasemin fantastik bir konusu olan bir filmin senaryosunu yazmak için ormandaki bir av evine giderler. Mekanın ruhunu keşfetmeye çalıştıklarında tahmin etmedikleri olaylar da ardarda gelecektir. Falcı bir kadından duydukları Gulyabani efsanesini başta onlara boş gelse de yaşadıkları olaylarla o bölgedeki Gulyabani'yi uyandırdıklarını fark edeceklerdir... İlk uzun metrajlı işi "Bu Son Olsun" filmiyle adını daha geniş çevrelere duyuran Orçun Benli, 2013'te bu sefer korku türünde yeni bir proje ile geri dönüyor. "Korkarsan, gelir..." alt başlığı ile lanse edilen Gulyabani filmi Türk korku sinemasına yeni bir bakış getirme amacında. Filmin senaristliğini ise Orçun Benli ile beraber Alptekin Öztürk üstlenirken, oyuncu kadrosunda başrolleri Deniz Uğur, Melike Öcalan, Ceyda Ateş ve Didem Balçın paylaşıyor.

Yönetmen: Orçun Benli

Oyuncular: Deniz Uğur, Melike Öcalan, Ceyda Ateş, Didem Balçın, Cüneyt Arkın, Perihan Savaş, Kenan Ece, Mustafa Üstündağ

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

False