GeriEtkinlikler Bu hafta vizyona giren filmler
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Bu hafta vizyona giren filmler

Bu hafta vizyona giren filmler

Hikayeleri birbirinden farklı 4 yeni film ve fragmanları...

Bu hafta sinemalarda 4 yeni film vizyona giriyor. Hikayeleri birbirinden farklı bu filmleri ve fragmanlarını sizler için derledik. İşte bu hafta vizyona giren filmler


HALAM GELDİ

Bu hafta vizyona giren filmler

Film, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin Rum köyü Limya (Lympia) sınırında Ezan seslerine Kilise çanının, Türk müziğine Yunan ezgilerinin eşlik ettiği sınır köyü Akıncılar’da geçiyor. Köyde üç çocuk, üçü de Diyarbakırlı, üçü de 13 yaşında, üçü de kaderine tutsak yol arkadaşları, çözüldükçe karışan bir törenin, “Çocuk Gelinlerin” hikayesi bu...

Yönetmen: Erhan Kozan

Oyuncular: Burçin Terzioğlu, Tugay Mercan, Onuryay Evrentan Atasalihi, Necip Memili

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


OLDBOY

Bu hafta vizyona giren filmler

Günümüz film dünyası fanatik intikam hikâyeleriyle doludur fakat bunlardan hiç biri Oldboy’a yanaşamadı dahi; soyutlanmayı, psikolojik baskıyı, kan davasını, ahlak duygusunu, suçluluk duygusunu ve günahlardan arınmayı modern pop kültürünün karanlık yüreğinde birbirine bağlayan; aynı anda kışkırtıcı biçimde duygusal ve vahşi bir hikâye.

Kore yapımı orijinal filme bağlı kalırken, yeniden yapımını izleyeceğimiz Oldboy, başını kendi şok edici ve gölgeli alanına çeviriyor. Garın Tsuchiya ve Nobuaki Mnegishi’nin çizgi romanına, hem de bir kült haline gelmiş Park Chan Wook’un (Cannes Film Festivali’nde Grand Prix kazanırken ayrıca tüm zamanların en popüler yabancı polisiye film hikâyesi olan) Kore yapımı filmine dayanan efsanevi hikaye, bu sefer iki defa Oscar adayı olmuş Spike Lee’nin yeniden çekimiyle karşımızda.

Yönetmen: Spike Lee

Oyuncular: Josh Brolin, Elizabeth Olsen, Sharlto Copley ile Samuel L. Jackson

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


KUSURSUZLAR

Bu hafta vizyona giren filmler

Lale ve Yasemin arasında yılların biriktirdiği karşılıklı hayal kırıklıkları, ortak bir sırrı taşımanın verdiği yükle beraber su yüzüne çıkmaya başlar. Yan komşuları Kerim'le tanışmalarının ardından kardeşler arasında ilk günden beri devam eden gerilim giderek tırmanır.

İki kız kardeş bir yandan öfke, hayal kırıklığı ve intikam duygularıyla, öte yandan kan bağının verdiği ağırlıkla mücadele etmek zorunda kalırlar. Bu iki şehirli genç kadın taşıdıkları sırrın altından nasıl kalkacaktır? Yollarını ayırarak mı, yoksa gerçekleri beraber göğüsleyerek mi?

Yönetmen: Ramin Matin

Oyuncular: Mehmet Ali Nuroğlu, Suna Selen, İbrahim Selim, İpek Türktan, Esra Bezen Bilgin

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


WALTER MİTTY’NİN GİZLİ YAŞAMI

Bu hafta vizyona giren filmler

Walter Mitty (Stiller) bir modern hayalcidir. Sıradan hayatından kopup, bazen ışıltılı bir kahraman, bazen ise tutkulu bir aşık rolünde düzenli hayal tatillerine çıkan Walter Mitty LIFE Dergisi’nde “Film Negatifleri Amiri” olarak çalışmaktadır. Fakat Mitty ve gizliden aşık olduğu iş arkadaşı (Kristen Wiig) işlerini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kalınca Walter, elini taşın altına sokmalı, hayal bile edilemeyeni yapmalıdır: Tam da filmlerdeki gibi sıra dışı, küresel bir yolculuk!

Yönetmen: Ben Stiller

Oyuncular: Ben Stiller, Kristen Wiig, Jon Daly, Sean Penn

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

False