GeriEtkinlikler Bu hafta vizyona giren filmler
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Bu hafta vizyona giren filmler

Bu hafta vizyona giren filmler

Hikayeleri birbirinden farklı 5 yeni film ve fragmanları...

Bu hafta sinemalarda 5 yeni film vizyona giriyor. Hikayeleri birbirinden farklı bu filmleri ve fragmanlarını sizler için derledik. İşte bu hafta vizyona giren filmler


47 RONIN

Bu hafta vizyona giren filmler

Keanu Reeves 3 boyutlu aksiyon-macera filmi olan 47 Ronin ile geri dönüyor. Tehlikeli bir savaş lordu ustalarını öldürüp kendilerini sürgün edince, artık liderleri olmayan 47 samuray intikamlarını almak ve kaybettikleri onurlarını yeniden kurtarmak için yemin ederler. Evlerinden sürgün edilmiş ve ülkenin dört bir yanına dağılmış Roninler, vahşi dünyanın mitsel yaratıklarıyla, şekil değiştiren büyücülerle ve olağanüstü tehlikelere karşı savaşırken bir zamanlar aralarına kabul etmedikleri melez Kai’nin yardımına ihtiyaç duyarlar. Bu sürgün edilmiş ve dışlanmış kişi, en güçlü silahları haline gelerek sayıları az kalmış asilere ölümsüzlüğe ulaşmaları için ilham veren kahramana dönüşecektir.

Carl Rinsch’in yönetmen koltuğunda oturdupu 47 Ronin’in yapımcılığını ise Scott Stuber (Ted, Kimlik Hırsızı), Pamela Abdy (Kimlik Hırsızı) ve Eric McLeod (Mr. & Mrs. Smith, Austin Powers) üstleniyor.

Yönetmen: Carl Rinsch

Oyuncular: Keanu Reeves, Hiroyuki Sanada, Kou Shibasaki, Tadanobu Asano, Rinko Kikuchi

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


GENÇ VE GÜZEL

Bu hafta vizyona giren filmler

“4 mevsim ve 4 şarkıyla 17 yaşındaki bir kızın çağdaş portresi” olarak tanımladığı son filminde Ozon, Bunuel'in meşhur “Gündüz Güzeli” filmini çağrıştıran bir öyküyü ele alıyor. Filmin merkezindeki Isabelle, ergenlikten henüz çıkmıştır ve cinsel uyanışıyla aşk arayışını bir fahişe olarak yaşamayı tercih eder. Beden, ergenlik, aile ve cinsellik kavramlarını tartışmaya açan filmde geçen her bir mevsime bir Françoise Hardy şarkısı eşlik ediyor.

Yönetmen: François Ozon

Oyuncular: Marine Vacth, Geraldine Pailhas, Frederic Pierrot, Fantin Ravat, Johan Leysen, Charlotte Rampling, Nathalie Richard

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


SENİN HİKAYEN

Bu hafta vizyona giren filmler

Ailesine bağlı, gündelik sıkıntılarla enerjisini kaybetmeyen, eğlenceli biri olan Hakan (Timuçin Esen) ile daha gerçekçi, kuralcı ve özgür bir kadın olan Esra (Selma Ergeç); 30’lu yaşlarının ortalarında, kariyerlerine odaklanmış evli bir çifttir. Birbiriyle gayet iyi anlaşan bu çiftin kariyerleri de, 7 yıldır devam eden evlilikleri de bir dönüm noktasındadır; çocuk sahibi olma kararı... Karar aşamasında devreye bir de “babaanne” olmayı kafasına fena halde koymuş olan, Hakan’ın annesi Meral (Nevra Serezli) girer. Sakin, sevgi dolu ve mantıklı bir baba olan Orhan’ın (Sait Genay) tüm itirazlarına rağmen, çok sempatik ama baskın bir karakter olan Meral’in tatlı müdahaleleriyle durum, daha da karmaşık ve komik bir hal alır. Çocuk meselesini aile içinde gündemin ilk maddesine yerleştiren Meral’in acele etmesinin ne yazık ki çok önemli bir nedeni vardır. Ve beklenmedik bir anda hamilelik müjdesi gelir. Sevgi ve fedakarlığı, hayatının merkezine koyarak gerçek bir aile olabilen insanlar için her koşulda mutlu olmak hiç de zor değildir. Hele yeni bir hayat müjdesi onlara yepyeni ufuklar açmışken… Ancak maddi durum, anne-baba olma sorumluluğu, annenin durumu… Bir bebek bütün hayatları nasıl değiştirir?

Yönetmen: Tolga Örnek

Oyuncular: Timuçin Esen, Selma Ergeç, Nevra Serezli, Sait Genay, Yeşim Ceren Bozoğlu, İdil Fırat

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


İBLİS’İN OĞLU: 13. VAHŞET

Bu hafta vizyona giren filmler

Gazetecilik bölümünde son sınıfta okuyan bir arkadaş grubu, bitirme tezlerine konu olması amacıyla ilginç haberlere göz atmaktadırlar. Tam da aradıkları türden bir haberi bulmaları ise çok sürmez. Sekiz dağcının esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolduğu gizemli olayı ve bu olayın arkasında yer aldığını düşündükleri bir dağ evinde tek başına yaşayan Wild'ın hikâyesini ele alacaklardır. Kameralar kayda girdiğindeyse 13 sayısının laneti kendilerini bulacaktır.

Yönetmen: Emre Kaya

Oyuncular: Fevzi Altunbulak, Burakhan Keyif, Erkan Karadeniz, Merve Uçar Cangöz, Yiğit Dören, Emrah Elden, Kemal Özyakut, Çoşkun Kemer, Ömer Faruk Yıldırım, Mustafa Kılınç, Cem Ulucan

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


DİRENİŞ GÜNLERİNDE AŞK

Bu hafta vizyona giren filmler

70 ́lerin başı, Paris... Genç lise öğrencisi Gilles dönemin siyasal ve yaratıcı akımlarına kendini kaptırır. Arkadaşlarının çoğu gibi o da radikal düşünceleri ile kişisel tutkuları arasında gidip gelmektedir. Romantik karşılaşmalar ve sanatsal keşiflerle dolu bir yolculuk, dönemin çalkantıları içinde ait oldukları yeri bulmak isteyen Gilles ve arkadaşlarını önce İtalya ́ya, oradan da Londra ́ya sürükleyecektir.

Yönetmen: Olivier Assayas

Oyuncular: Lola Creton, Clement Metayer, Felix Armand

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

False