GeriEtkinlikler Bu hafta vizyona giren filmler
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Bu hafta vizyona giren filmler

Bu hafta vizyona giren filmler

Bu hafta vizyona giren filmler ve fragmanları...

Bu hafta sinemalarda 7 yeni film vizyona giriyor. Hikâyeleri birbirinden farklı bu filmleri ve fragmanlarını sizler için derledik. İşte bu hafta vizyona giren filmler…


DİANA

Bu hafta vizyona giren filmler


Galler Prensesi Diana’nın hayatının son iki yılına ışık tutan bir film “Diana”. Akademi ödüllü güzel oyuncu Naomi Watts’ın canlandırdığı Prenses Diana rolü, içinde çok naif ve tutkulu bir  kadını barındıran bir aşkın hikâyesi. Naveen Andrews (The English Patent) Naomi Watts’a Dr.  Hasnat Khan rolünü canlandırarak eşlik ediyor. Filmde Douglas Hodge Paul Burrell ve Cas Anvar Dodi Fayed rolüne hayat veriyor.

Oscar adayı Downfall filminin yönetmeni Oliver Hirschbiegel’ın yönetmenlik koltuğuna oturduğu Diana filmi, içinizi acıtacak türden bir hikaye… Kate Snell’in kaleme aldığı “The Clink” kitabından sinemaya uyarlanan Diana, bir insanın gerçek aşkı ve mutluluğu nasıl
bulduğunu, sosyal sorumluluk duygusunu ve hak ettiği aşkı anlatıyor.

Yönetmen: Oliver Hirschbiegel

Oyuncular: Naomi Watts, Naveen Andrews, Douglas Hodge

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


ZAFERE HÜCUM

Bu hafta vizyona giren filmler

1976 yılında gerçekleşen Alman Grand Prix yarışında Niki Lauda'nın (Daniel Brühl) kullandığı Ferrari ikinci round'un sonunda yaşadığı trajik kaza nedeniyle yarış dışı kalır ve birincilik ezeli rakibi James Hunt'a (Chris Hemsworth) gider. Bu kaza sonrasında Lauda (Daniel Brühl) çok ağır yaralanır. Fakat kazadan 42 gün sonra, olağan hırsı ve öfkesiyle pistlere geri döner. İki yarışçı arasında italyan Grand Prix'i ile başlayan mücadele diğer yarışlarda katlanarak devam eder. Her iki yarışçının hedefi dünya şampiyonluğudur.

Avusturyalı Formula 1 yarışcısı Niki Lauda (Daniel Brühl) ve İngiliz rakibi James Hunt (Chris Hemsworth) arasındaki dillere destan rekabeti konu alan filmde, her iki yarışçının hayatlarını ortaya koyarak verdiği mücadele anlatılıyor.

Yönetmen: Ron Howard

Oyuncular: Chris Hemsworth, Daniel Brühl, Olivia Wilde, Natalie Dormer, Alexandra Maria Lara

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


VAMPİR KIZ KARDEŞLER   

Bu hafta vizyona giren filmler

Wolfgang Groos’un yönettiği ve Marta Martin, Laura Antonia Roge, Christiane Paul ile Stipe Erceg’in oynadığıVampir Kız Kardeşler (Vampire Sisters), 20 Eylül 2013’de UIP Filmcilik dağıtımıyla D Productions tarafından vizyona çıkarılıyor.

Bindburg kasabasının yeni misafirleri vardır. Bir minibüs kapısı açılır ve içinden 4 kişilik bir aile çıkar. Anne, baba ve iki kızkardeşten oluşan bu ailenin büyük bir sırrı vardır. Anne dışında diğer üçünün görünümü solgun, giyimleri gariptir. Aile yeni yaşamlarına kasabada devam edecektir. Büyük sır ise anne hariç, diğerlerinin vampir oluşudur.

Yönetmen: Wolfgang Groos

Oyuncular: Marta Martin, Laura Antonia Roge, Christiane Paul ile Stipe Erceg

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


MERYEM        

Bu hafta vizyona giren filmler

Atalay Taşdiken’in yönettiği ve Zeynep Çamcı, İsmail Hacıoğlu, Mustafa Uzunyılmaz ile Zerrin Sümer’in oynadığı Meryem, 20 Eylül 2013’de Tiglon Film dağıtımıyla At Yapım tarafından vizyona çıkarılıyor.

Güzelliği ile tüm kasabanın ilgisini çeken Meryem’e, oğulları İstanbul’da çalışan bir aile talip olmuş ve 10 gün içerisinde düğün yapılmıştır. Meryem’in kocası Mustafa, düğünden bir kaç gün önce gelmiş ve 6 gün evli kaldıktan sonra “Bir düzen kurar, seni de İstanbul’a alırım” diyerek İstanbul’a dönmüştür. Meryem’in gelin olmasının nedeni iyi hizmet etmesi içindir.

Yönetmen: Atalay Taşdiken

Oyuncular: Zeynep Çamcı, İsmail Hacıoğlu, Mustafa Uzunyılmaz, Zerrin Sümer, İpek Bilgin, Mehmet Usta

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


ALEX CROSS

Bu hafta vizyona giren filmler

Rob Cohen’in yönettiği ve Tyler Perry, Edward Burns, Matthew Fox, Jean Reno’nun oynadığı Alex Cross, bugün,Özen Film dağıtımıyla Özen Film tarafından vizyona çıkarılıyor.

İntikam almak istiyorsan yola çıkmadan önce iki mezar kazacaksın.

Yönetmen: Rob Cohen

Oyuncular: Tyler Perry, Edward Burns, Matthew Fox, Jean Reno

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


MİNİK KAHRAMANLAR MACERA PEŞİNDE

Bu hafta vizyona giren filmler

Eduardo Schuldt’un yönettiği ve Bruno Ascenzo, Giovanni Ciccia ile Connie Chaparro’nun seslendirdiği Minik Kahramanlar Macera Peşinde (The Illusionauts), bugün, Duka Film dağıtımıyla Horizon International tarafından vizyona çıkarılıyor.

Yönetmen: Eduardo Schuldt

Seslendirenler:Bruno Ascenzo, Giovanni Ciccia, Connie Chaparro

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


MENEKŞE'DEN ÖNCE

Bu hafta vizyona giren filmler

2 Temmuz 1993’te, şeriat yanlısı köktendinciler tarafından, Sivas’ta Alevilere karşı gerçekleştirilen katliamda, 12 yaşındaki oğlu Koray ve 15 yaşındaki kızı Menekşe’yi kaybeden Hüsne Kaya, hayata tutunabilmek için yine Menekşe adını verdiği bir evlat dünyaya getirdi.

Menekşe, kaybettiği ablasının yaşına geldiğinde, hiç tanımadığı abla ve ağabeyini tanımak ve yaşananları öğrenmek ister. Menekşe’nin, katliamdan kurtulan yazar Lütfiye Aydın’ın katliamı anlattığı kitabını okuyarak başlayan bilgi yolculuğu, olayın birinci derece tanıkları ve katliamda yakınlarını yitirenlerin ağzından dinledikleri ile o gün yaşananların izini sürmesi şeklinde devam eder.

Sivas katliamının yaşandığı 2 Temmuz tarihinde olanları ve sonrasında yaşananları Menekşe’nin gözünden aktaran bu belgesel film; gerçekleri yoğun ve son derece çarpıcı, duygusal bir bakış ile izleyiciye aktararak kamuoyunda farkındalık yaratmayı amaçlıyor.

Yönetmen: Soner Yalçın

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

False