GeriAlışveriş Bosch çamaşır makineleri ile alerjiye karşı üstün koruma
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Bosch çamaşır makineleri ile alerjiye karşı üstün koruma

Bosch çamaşır makineleri ile alerjiye karşı üstün koruma

Bosch yeni Logixx 8 VarioPerfect çamaşır makinesi, Avrupa Alerji Araştırmaları Vakfı ECARF tarafından verilen ECARF logosunu kullanmaya hak kazandı.

Bosch Ev Aletleri, yeni Bosch Logixx 8 VarioPerfect ile çamaşırlarda alerjik etkilere karşı güçlü bir koruma sağlıyor. Sahip olduğu programlar ve opsiyonlar sayesinde alerjik etkiler yaratabilecek polen, hayvan tüyü, deterjan kalıntıları gibi etkenleri %99,9’a varan oranlarda yok edebilen Bosch Logixx 8 VarioPerfect, bu özelliği sayesinde ECARF tarafından verilen ECARF logosunu kullanma hakkı kazandı.

Özel bir tasarıma sahip şık tuşları büyük LCD ekran ve beyaz ekran ışığı Bosch Logixx 8 VarioPerfect’in ilk bakışta göze çarpan özellikleri. Bosch’un yeni ürünü, ileri teknolojinin sunduğu üstün özellikleri ve performansı ile de dikkat çekiyor.

EcoSilence Drive teknolojisi, çamaşır makinesinin verimliliğine, sessizliğine, dayanıklılığına ve gücüne doğrudan etki ediyor. Bosch tarafından geliştirilmiş olan devrimci EcoSilence Drive fırçasız motor, kendinden öncekilerin tümüne kıyasla daha sessiz, daha hızlı, daha çok enerji verimliliğine sahip, daha sağlam ve daha güçlü bir performans sergiliyor. Geleneksel fırçasız motorların aksine, sabit bir mıknatıs kullanan bu gelişmiş teknoloji, maksimum güç ve minimum enerji kaybı gerektiren rüzgar türbinleri gibi güçlü makineler için de kullanılıyor.

False