GeriAlışveriş Bilinçli ailelerin tercihi: Lezita yumurtalar
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Bilinçli ailelerin tercihi: Lezita yumurtalar

Bilinçli ailelerin tercihi: Lezita yumurtalar

Doğal yumurtalarla lezzetli kahvaltılar...

Tatilcilerin kimi yazlıkların kimi de yaz okullarının yolunu tutuyor. Nerede olurlarsa olsunlar, Hayatın Lezzeti Lezita da, doğalından selenyumlusuna ve Omega 3’lüsüne çeşit çeşit yumurtasıyla bilinçli aileler ve büyüme çağındaki çocukların yanında oluyor. Her yaştan insana sağlık ve lezzeti bir arada sunuyor.

Türkiye’nin önde gelen yumurta üreticilerinden “Hayatın Lezzeti” Lezita, yıl boyunca harıl harıl çalışıp yorularak, tatili hak eden tüm çocuklar ve ailelerinin enerjilerini yaz boyunca koruması için vitamin ve sağlık kaynağı olarak Lezita Yumurtaları öneriyor. Sokakta, parklarda, deniz ve havuzlarda tatilin keyfini doyasıya çıkaran tüm çocuklar ve bilinçli aileler, Lezita Yumurta Ailesi’ndeki doğalından selenyumlusuna, Small’undan XXL’ına kadar çeşit çeşit, boy boy yumurta ile daha sağlıklı ve zinde besleniyor.

Doğallığın mucizesine inananlara Lezita Doğal Yumurta..

Doğal bitkisel yemlerle beslenen tavukların mucizesi olarak sunulan Lezita Doğal Yumurta grubunda 63 - 72 gr aralığındaki beyaz yumurtalar yer alıyor. Lezita doğal yumurtalarının üretildiği kümesler, veteriner hekimler tarafından sürekli kontrol altında tutuluyor, böylece sağlıklı tavuklardan sağlıklı yumurtaların alınması sağlanıyor. Tavukların beslenmesinde mısır, buğday, soya fasulyesi, ayçiçeği küspesi, mısır özü, buğday özü kepeği, tamamı doğal mineral ve vitaminler kullanılıyor. Üretilen yumurtalar tam otomatik sistemler ile el değmeden toplanıyor. Son kontrolleri yapıldıktan sonra yumurtalar, sağlık sertifikaları, hijyenik ambalajları ile çiftliklerden tüketiciye sunuluyor.

False