GeriAlışveriş Bebeğiniz Mışıl Mışıl Uyusun
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Bebeğiniz Mışıl Mışıl Uyusun

Bebeğiniz Mışıl Mışıl Uyusun

Babymatt, bebeğinize sağlıklı bir yatış düzeyi sağlıyor.

Dr. Mattress, Babymatt yatağı, bebeklere en doğal ve en keyifli uykuyu sunuyor. Süt liflerinden üretilen yatak kumaşıyla, bebeğiniz tatlı bir uykuya dalacak. Böylelikle siz de rahat bir nefes alabileceksiniz.

Uyku, bebeklerin gelişiminde en fazla etkisi olan faktörlerdendir. Sağlıklı bir uyku, sağlıklı bir bedene giden yolun kulvarlarından biridir. Bunun farkında olan Dr. Mattress, bebeklere özel bir yatak geliştirdi.

Kimyasal Madde Kullanılmadan Üretiliyor

Babymatt yatağı, bebeğinizin sağlığı düşünülerek, hiçbir kimyasal madde kullanılmadan, %100 doğal olarak üretiliyor. 0-1 yaş arası, bebeğin rahat nefes alması için en kritik dönemdir. Uykudayken, nefes alma zorluklarından ötürü oluşan ani bebek ölümü sendromu vakaları, bebeğin 2. haftası ve 12. ayı arasında gerçekleşir. Bu süre zarfında, Babymatt’in delikli yüzeyi ve özel nefes alma bölgeleri sayesinde, bebeğin nefes alma düzeyi korunmuş ve bu sendromun yaşanma riski azaltılmış olur. Ayrıca bu yüzey sayesinde, yatak yüzeyindeki temiz hava da en üst seviyede kalır. Bebek 1. yaşını doldurduktan sonra ise yatağın bulky yüzey denilen kılıf ve konfor katmanı, bebeğe, doğal ve ideal bir ergonomi sağlar.

Sağlıklı Bir Yatış Düzeyi Sağlıyor

Yatakta kullanılan, kauçuk ağacının sütünden yapılan naturcell malzemesi, esnek bir yapıya sahiptir. Bu yapı ortopedik bir yatış düzeyi sağlar. Hava kanallı yüzey, bebeğinizin terlemesini önler, cildinin temiz hava ile temasına imkan verir ve doğal yapısıyla alerjiye karşı korumada yardımcı olur. Babymatt’in en önemli özelliklerinden biri de yatağın tüm yüzeylerinde süt proteini içeren Creamylk kumaşının kullanılmasıdır. Bu kumaşların önemli bir fonksiyonu, proteinli yapısı sayesinde bebeğinizin cildine daha sağlıklı bir yatış yüzeyi sağlamasıdır. Lif tasarımı, konforlu bir yüzey oluşmasına ve yüksek derecede nem emiciliğine izin vererek, terlemeyi azaltır. Babymatt’te, yatağın sertliği ve kılıf yüzeyi de yaşa göre değişiyor.

False