GeriAlışveriş Bayanlara Özel Tasarımlar
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Bayanlara Özel Tasarımlar

Bayanlara Özel Tasarımlar

Kadınları ilgilendiren tüm detaylar bir arada!

Tchibo kadınlara özel bütün detayları bir arada sunuyor. Evde rahatlığınız, dışarıda ise şıklığınızla kadın olmanın keyfine varacaksınız.

Kadınlara özel küçük güzellik sırları, Tchibo’nun yeni temasında yer alıyor. İç çamaşırı koleksiyonundaki ürünleri farklı vücut hatlarına göre düzenleyen Tchibo, yeni temasında, birbirinden göz alıcı iç çamaşırlarının yanı sıra doğru sutyen ölçüsü için ipuçları da sunuyor. En uygun sutyen seçeneklerini sunan “Bayanlara Özel” temasında, yazın en çok tercih edilen açık renkli ve askısız kıyafetler için ideal askısız sutyenler, daha kadınsı bir görünüm isteyenlere özel push up sütyenler farklı kullanım alternatifleri sunuyor. Dikişsiz olan ve üretiminde aloe vera bitki özü kullanılan yumuşak sutyenler, rahatına düşkün olanlara hitap ediyor. Büyüleyici takılarında yer aldığı temada, birbirinde özel koleksiyonlar bulmak mümkün.

Kadınları ilgilendiren tüm detayların bir arada sunulduğu yeni temada; yazlık hırka, şort pijama altı, gecelik, atlet, pijama altı ve üstü, renkli tişörtler, eşofman takımı, iç çamaşırları, sütyen yıkama topu, saten uyku maskesi, makyaj çantası, saten takı çantası ön plana çıkıyor.Kahve uzmanı Tchibo’nun benzersiz ürünü Cafissimo Kahve Makineleri, yeni Pure White ve Hot Red renk seçenekleri ile kahve keyfinize neşe katıyor.

Tchibo’nun yeni teması “Bayanlara Özel” ile 4 Temmuz Pazartesi’den itibaren internet sitesinde online alışveriş noktasında; 6 Temmuz Çarşamba’dan itibaren ise tüm Tchibo mağazalarında satışta olacak.

www.tchibo.com.tr

False