Geriİsimler Sözlüğü Bager isminin anlamı nedir ve Bager ne demek? Bager adının özellikleri, analizi ve kökeni
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Bager isminin anlamı nedir ve Bager ne demek? Bager adının özellikleri, analizi ve kökeni

Bager isminin anlamı nedir ve Bager ne demek? Bager adının özellikleri, analizi ve kökeni

Bager, Farsça kökenli bir isimdir. Kasırga veya kar fırtınası anlamına gelen Bager ismi genelde erkek bebeklerde tercih edilir. Bager isminin anlamı, özellikleri ve analizi ile ilgili detayları derledik.

 

Bager, isim anlamı olarak kart fırtınası ya da kasırga anlamındadır. Anlamının kuvvetli ve güzel olması son zamanda tercih edilmesini sağlamıştır.

Bager İsminin Anlamı Nedir ve Bager Ne Demek?

Bager genelde erkek bebeklerde tercih edilen bir isimdir. İsmin anlamı ise kasırga ya da kar fırtınası demektir. Kasırga ya da kar fırtınası anlamına gelen Bager ismi özellikle heybetli ve sert bir kişiliği temsil eder.

Bager İsminin Özellikleri

Bager ismine sahip olan ülkemizde çok kişi bulunmaz. Fakat farklı bir isim olmasından ve anlamı hoşa gitmesinden dolayı son dönemlerde duyulmaya başlanmıştır. Liderlik vasfı ile doğan bu kişiler eğitim ve iş hayatlarında oldukça başarılıdırlar. İkili ilişkilerinde de yapıcı olan bu kişiler aynı zamanda erken evlenirler.

Bager İsminin Analizi

B: Önsezileri kuvvetli ve kendine çok güvenen kişilerdir. İsmi B ile başlayan kişiler sosyal çevrelerinde çok sevilen kişilerdir.

A: Atılgan ve enerjik bir kişilikleri olur. Genelde satış alanında çalışan bu kişiler sunum ve konuşmaya da çok önem verirler.

G: Gergin ve inatçı kişilikleri olsa da bu huylarını kolay bir şekilde törpüleyebilirler. Bu nedenle inatçı kişilikleri sosyal hayatlarında herhangi bir sorun yaratmaz.

E: Mücadeleci yapıları olan bu kişiler başarılı olmak için her yoldan geçmeye dayanırlar.

R: Sert bir yapıları vardır ve yönetmeyi severler. Bu nedenle liderlik vasıfları gelişmiş kişilerdir.

Bager Adının Kökeni

Bager Farsça kökeni olan bir isimdir.

Bager İsminin Yanına Yakışan İsimler

Bager İsmi Kur'an'da Geçiyor mu?

Bager adı Kur'an'da geçmeyen bir isimdir. Fakat ülkemizde dinen bebeklere Bager isminin verilmesinde bir sorun bulunmaz.

 

False