GeriEtkinlikler Ayşe Arman ile “Kadınlığın Binbir Türlü Hali”
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Ayşe Arman ile “Kadınlığın Binbir Türlü Hali”

Ayşe Arman ile “Kadınlığın Binbir Türlü Hali”

Kadınlar Akbatı AVYM’de kadın olma hallerini kutlayacak…

Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü o hafta içinde özel etkinliklerle kutlayacak. Gazeteci Ayşe Arman’ın konuk olacağı “Kadınlığın Binbir Türlü Hali” başlıklı söyleşiyle başlayacak etkinlikler arasında deneyimli yoga eğitmeni Şeyma Özcan’ın “İçindeki Dişil Enerjiyi Uyandır” adlı atölyesi de yer alacak.

“Kadınlığın Binbir Türlü Hali” başlıklı söyleşisi sırasında her zamanki renkli üslubuyla yer alacak deneyimli gazeteci Ayşe Arman Akbatı’da hayranlarıyla buluşacak. Ayşe Arman “Kadınlığın Binbir Türlü Hali”ni gerek kendi yaşamından gerekse gazeteciliği sırasında tanık olduğu insan öykülerinden hareketle anlatırken, dinleyiciler kadınlık hallerine ilişkin sorularını Ayşe Arman’a yöneltme olanağı bulacak. Bu renkli söyleşi, 6 Mart Çarşamba saat 13:30- 15:00 arasında Akbatı AVYM zemin kat havuz önünde yapılacak.

Ayşe Arman ile “Kadınlığın Binbir Türlü Hali”

Kadınlık enerjisini Yoga’yla kutlayacak

9 Mart Cumartesi, 12:00-16:30 saatleri arasında ise Yoga eğitmeni Şeyma Özcan “İçindeki Dişil Enerjiyi Uyandır!” başlıklı bir Yoga atölyesi düzenleyecek. Uzak doğu şifa yolları alanında uzun yıllardır araştırma ve uygulamalar yapan Şeyma Özcan, atölye çalışmasında katılımcıları pek çok farklı teknikle tanıştıracak. Yoga pozu uygulamaları, meditasyon ve nefes çalışmaları, enerji ve farkındalık çalışmaları gibi üç ayrı bölümden oluşan atölye çalışması için yoga deneyimi ya da yaş şartı bulunmuyor.

Ayşe Arman ile “Kadınlığın Binbir Türlü Hali”

Davranış Bilimleri Enstitüsü işbirliğiyle her Cuma düzenli olarak gerçekleştirilen söyleşiler kapsamında ise 8 Mart Cuma saat 15:00-16:00 arasında “Günümüzde Kadın Olmak” isimli söyleşide modern yaşamda kadının üstlendiği roller ve yaşama kattıkları tartışılacak.

False