GeriAlışveriş Anneler Günü Hediyesi Aisha’dan!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Anneler Günü Hediyesi Aisha’dan!

Anneler Günü Hediyesi Aisha’dan!

Kendini değerli hisseden annelere...

Doğal kozmetik Aromaterapi markası Aisha, hem annelere hem de anne adaylarına sürpriz çok özel ürünler hazırladı.

Aisha, kadın vücudunun hamile kaldığı andan itibaren inanılmaz değişimler geçirdiğinin ve loğusalık dönemi de dahil olmak üzere, bu uzun bir periodda hassaslaşan kadınlara en özel ilgiyi hakkettiğinin bilinci ile, ruhsal dalgalanmaların etkisini azaltan “moodblend” ürününü, çatlakları önlemeye yardımcı olan masaj yağlarını ve ferahlatıcı Gül suyu toniğini hazırladı.

“Hayat İksiri” olarak adlandırılan ve markanın en çok satan ürünlerinden biri olan Canlandırıcı Yüz Serumu, olgun ciltler için özel olarak tasarlandı. Yaşlanma etkilerini önleyici niteliklere sahip yüksek kalite yağlar ve aromatik öz yağlar ile hazırlanan serum, olgun ciltlerde uzun süreli kullanımlarda ciltte yenilenme, kırışıklarda azalma ve kolajen üretimini arttırma özelliklerine sahip.

Evlerine düşkün anneler içinse aisha, doğal ürünlerden derlediği farklı aromalarla hazırlanan dekoratif ev kokularını, şık mumları, sabun ve organik havlular öneriyor.

Tüm annelerin yaz aylarının keyfini daha da arttıracak sabun, gül hidrosolü, kolonya, body butter ve el ve vücut kreminden oluşan setler ile hızlı alışverişin keyfini çıkartabilir ya da annenizin zevkine göre ona özel bir set de hazırlayabilirsiniz.

www.aisha.com.tr

False