GeriAlışveriş Anne sütünün kıymetini bilen marka Kiinde
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Anne sütünün kıymetini bilen marka Kiinde

Anne sütünün kıymetini bilen marka Kiinde

Anne sütünün her damlasının değerini bilen ve sıfır kayıpla bebeğine vermek isteyen anneler için, MIT (Massachusetts Institute of Technology) eğitimli mühendisler tarafından özel olarak tasarlanan Kiinde ürünleri artık Türkiye’de

Emziren annelerin en çok zorlandığı süreçler olan sütü sağdıktan sonra aktarma ve hijyen, Kiinde’nin her marka göğüs pompası ile kullanılabilen twist/çevir kapaklı kusursuz saklama poşetleriyle beraber sona eriyor.

Anneler bebekleri için tüm bu süreci en özenli şekilde gerçekleştirmeye çalışsalar bile, anne sütünün aktarım ve saklanması sırasında kayıplar olabiliyor.

Bebekler için en değerli besin olan anne sütünün kaybına çözüm olarak, son derece hijyenik ve bebek dostu materyallerle üretilen Kiinde Twist ürünleri; anne sütünün anne göğsünden çekilmesinden bebeğin beslenmesine kadar geçen süreçte süt transferi gerektirmiyor. Aynı zamanda anne sütü içerisindeki değerli besinleri koruyor ve beslenme sırasında ortaya çıkabilecek gaz problemini de ortadan kaldırıyor.

Anne sütünün kıymetini bilen marka Kiinde

MIT (Massachusetts Institute of Technology) eğitimli mühendislerin en üst seviye bilgi ve yeteneklerini, anne, baba ve bebek odaklı tasarımcıların dizaynı ile birleştirmesiyle ortaya çıkan Kiinde markası, bebekler için pratik, hijyenik ve sağlıklı beslenme sunuyor. Özel ve esnek tasarımlı ara adaptörler yardımıyla, tüm göğüs pompalarına ve biberon başlıklarına uyum sağlayan Kiinde süt saklama poşetleri; direkt olarak Kiinde’nin biberonuna takılıyor ve tek kullanımlık olduğu için yıkama ve sterilizasyon gerektirmiyor. Böylece süt aktarma ve hijyen süreçlerini kolaylıkla sağlayan anneler, kendilerine ve bebeklerine daha çok vakit ayırma imkanı buluyor.

False