GeriEtkinlikler Anne Bebek Çocuk Ürünleri Fuarı'ndaydık
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Anne Bebek Çocuk Ürünleri Fuarı'ndaydık

Anne Bebek Çocuk Ürünleri Fuarı'ndaydık

Fuardan renkli görüntüler...

Anne Bebek Çocuk Ürünleri Fuarı, 19- 22 Ocak 2012 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde ziyaretçileriyle buluştu. Biz de sizler için fuardan keyifli görüntülerin olduğu bir video hazırladık.

Fuar, bu yıl çok daha geniş bir katılımla, yurt içi ve yurt dışı ticari bağlantılarının yapıldığı, sektöre ve halka en yeni ve en modern ürünlerin sunulduğu önemli bir ticari platform olup, yeni pazarlara açılma konusunda imkan sundu. Tekstilden mobilyaya, araç gereçten kozmetiğe, oyuncaktan gıdaya, hizmet kuruluşlarından sağlık kuruluşlarına kadar pek çok sektörden firmalar ile alıcıları karşı karşıya getiren bu fuar, konunun önemi ve hassasiyeti bakımından, yazılı ve görsel basında geniş bir şekilde yer almakta.

Ayrıca yurt içi ve yurt dışında yapılan tanıtım kampanyaları ile çok geniş bir pazarı meraklılarıyla buluşturmak ve özellikle ihracat potansiyelini artırmak konusunda önemli çalışmalar yapılıyor. Bebek ve çocuk sağlığı konusunda yapılan paneller, her yıl binlerce annenin birçok konuda bilgi sahibi olmasına ve bilinçlenmesine yardımcı oluyor.

FUARDAN RENKLİ GÖRÜNTÜLERİ AŞAĞIDAKİ VİDEODAN İZLEYEBİLİRSİNİZ

[video=hurriyetaile_video/bebekfuari2012yeni.flv]

www.istanbulfuarmerkezi.com

False