GeriEtkinlikler Amway Home bakım ürünleriyle temizlik daha konsantre!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Amway Home bakım ürünleriyle temizlik daha konsantre!

Amway Home bakım ürünleriyle temizlik daha konsantre!

Yılbaşında ev partisi fikri çok cazip görünse de gecenin sonunda evin hali için aynı şeyi söylemek pek mümkün olmaz. Elinizin altında pratik ve etkili temizlik için alternatifler sunan Amway Home ürünleri varsa korkmanıza gerek yok. Amway temizlik ürünle

Ev partileri yılbaşının en vazgeçilmezleri arasında yer alır. Bütün bir yılın yorgunluğu lezzetli yemeklerle donatılmış bir aile sofrasında adeta yok olur gider. Ancak gecenin sonu için aynı şeyi söylemek mümkün olmaz. Ev sahipleri için 1 Ocak günü kabusa dönüşebilir.

Mutfakta yığılmış bulaşıklar, yerlere dökülmüş yemek artıkları, koltuklara bulaşmış yiyecekler aklınızı kaçırmanıza neden olabilir. Ancak elinizin altında Amway ürünleri varsa bu sorunlardan korkmanıza gerek yok. Pratik ve etkili temizlik için alternatifler sunan Amway ile kısa sürede evleriniz sanki hiç parti olmamış gibi tertemiz olur. Amway Home L.O.C. Çok Amaçlı Temizleyici ve Amway Mobilya Cilası ile evinizi kısa sürede parti öncesindeki haline geri döndürebilirsiniz.

Amway Home bakım ürünleriyle temizlik daha konsantre

KONSANTRE AMWAY ÜRÜNLERİYLE TEMİZLİKTE ÜSTÜN PERFORMANS

İçeriğindeki hindistan cevizi, hurma yağı ve tuz gibi doğal bileşenlerle kir ve lekeleri hızlıca temizleyen Amway Home, L.O.C Çok Amaçlı Temizleyici ; evin içinde her türlü yıkanabilir zemin yüzey üzerinde kullanılabilme özelliği ve konsantre yapısı ön plana çıkıyor. Camlardan ıslak zeminlere, mutfaktan banyoya tüm alanlarda ideal ve üstün performanslı bir temizlik için beş litrelik kovaya sadece 30 mililitre L.O.C Çok Amaçlı Temizleyici eklenmesi yeterli.

Amway Mobilya Cilası mobilyaların parlaklığını artırıp korunmasına yardımcı olurken, taze limon kokusu ile odaların mis gibi kokmasını sağlar. Amway Home, L.O.C Mutfak Mendilleri ile mutfağınızdaki zor temizlik işleri saniyeler içinde çözümlenir. Fosfat içermeyen nazik formülü ile Dish Drops Konsantre Sıvı Bulaşık Deterjanı ise konsantre özelliği ve etkili içeriği ile bulaşıkları pırıl pırıl yapıyor.

  

Amway Home bakım ürünleriyle temizlik daha konsantre
 

False