GeriEtkinlikler Almıla Bağrıaçık kimdir?
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Almıla Bağrıaçık kimdir?

Almıla Bağrıaçık kimdir?

Yetenekli oyuncu Almila Bağrıaçık'ı tanıyalım...

Almila Bağrıaçık 1990 yılında Ankara'da doğdu fakat babası Almanya'da çalıştığı için Almanya'da büyüdü. Dramatik Sanatlar Akademisi “Emst Busch Berlin” dil eğitimi aldı. Bekra Üniversitesinde Oyunculuk Eğitimi, Mike Bernadin – Meissner Tekniği, Harika Uygur Workshop Tankstelle Berlin, oyunculuk ve koçluk eğitimi aldı. Kariyerine ise Ayrılık filminde ilk adımını attı.

Almıla Bağrıaçık kimdir

Başrollerini Burcu Biricik, Birkan Sokullu, Ecem Özkaya, Tayanç Ayaydın, Seray Gözler ve Ahmet Mümtaz Taylan’ın üstlendiği Kanal D'nin yeni dizisi Hayat Şarkısı dizisinde yer alıyor.

Almıla Bağrıaçık kimdir

2008 yılında bir fotoğrafçı tarafından keşfedilen Almila Bağrıaçık, daha sonra Namus Cinayetleri adlı Drama filminde de rol almıştır. Oyunculuk faaliyetleri dışında yönetmen okuyan güzel oyuncunun 5 tane de kısa filmi var.

Almıla Bağrıaçık kimdir

İyi derecede Almanca, Türkçe, Fransızca, İspanyolca ve İngilizce dillerine hakim olan Bağrıaçık, daha önce yurt dışında bir çok dizi ve filmde yer almış. Şimdilerde ise Kanal D yapımı olan ekranların sevilen dizisi Hayat Şarkısı dizisinde Filiz karakterini canlandırıyor.

False