GeriEtkinlikler 25 Mart – Haftanın vizyona giren filmleri
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

25 Mart – Haftanın vizyona giren filmleri

25 Mart – Haftanın vizyona giren filmleri

Bu hafta 8 yeni film vizyona giriyor.


HAYATIMIN YOLCULUĞU

Bill, eski dostu Katz’ı arayarak Amerika’nın en zorlu ve tehlikeli parkurunda yürüyüş yapmak ister ve Katz bunu kabul eder. Katz da, Bill de birbirinden farklı arayışlarla bu yolculuğa çıkmıştır fakat bu yolculuk adeta bir hayatta kalma mücadelesine döner. Bu eski iki dost, sınırları ne kadar zorlarsa işler o kadar eğlenceli bir hâl almaktadır.

Oyuncular: Robert Redford, Nick Nolte, Emma Thompson, Mary Steenburgen

Yönetmen: Ken Kwapis

25 Mart – Haftanın vizyona giren filmleri


SOL ŞERİT

Cem evlenir ve çocukluk arkadaşları olan Barış ve Volkan, Cem’in düğünü için Ankara’dan Denizli’ye doğru yola çıkar. Fakat, henüz yolculuğa çıkmadan aksilikler büyük bir hızla birbirini kovalar. Bir yandan Barış ve Volkan bu aksiliklerle uğraşır, bir yandan da düğün evinde krizler komik bir şekilde devam eder. Acaba, bu düğün yapılacak mı? Yoksa hiç beklenmedik bir şeyler mi olacak?

Oyuncular: Cem Aksakal, Sertan Erkaçan, Memetcan Diper, Deniz Baysal

Yönetmen: İnci Balabanoğlu Ahıska

25 Mart – Haftanın vizyona giren filmleri


HATIRALARIN MASUMİYETİ: ORHAN PAMUK’UN MÜZESİ – İSTANBUL

Orhan Pamuk’un aynı adlı romanından uyarlanan Masumiyet Müzesi, Füsun ve Kemal’in 70’li yıllardaki trajik aşkını ve bu aşkın tanıkları olan eşyaları ele alır. Bu müze, hayal ama gerçektir.

Oyuncular: Ayla Pandora Colin, Kemal Mehmet Ergen, Ara Güler, Süleyman Fidaye

Yönetmen: Grant Gee

25 Mart – Haftanın vizyona giren filmleri


EMİCEM HOSPİTAL

Emicem Hastanesi’nde çalışan Selo, aynı zamanda arkadaşları Dursun ve Adem ile birlikte ekstra işler yapar. Hastaneyi uluslararası platformda yükseltmek için Almanya’dan Emicem Hastanesi’ne yöneticiler gelir. Hastaneye Alman disiplini uygulamak isteyen Ingrid Hanım, Karadeniz inadıyla karşı karşıya kalınca işler karışır.

Oyuncular: Wilma Elles, Selahattin Çakır, Merve Akaydın, Sinan Bengier

Yönetmen: İsmet Eraydın

25 Mart – Haftanın vizyona giren filmleri


AZAZİL 2: BÜYÜ

İş hayatında oldukça başarılı olan Sedat, bu performansını özel hayatında gösteremez. Sedat çok mutsuzdur ve kızı İlayda dünyaya gelmesine rağmen eşi Aylin ile evlilikleri bir türlü güzel gitmez. Karşısına Esma adında bir kadın çıkar ve ona aşık olarak tökezleyen evliliği iyice dağılır. Fakat sadece evlilik dağılmamıştır. Aylin, Sedat ve kızları İlayda çok kuvvetli bir büyünün gazabına uğrar. Bu aileyi Azazil hedef almıştır.

Oyuncular: Sertan Erkaçan, Tuğçe Kurşunoğlu, Ayça Kuru, Murat Ercanlı

Yönetmen: Mustafa Özen

25 Mart – Haftanın vizyona giren filmleri


AH YALAN DÜNYADA: NEŞET ERTAŞ

Belgeselin konusu, Türk Halk Müziği’nin en büyük ozanlarından olan ve hayatta olduğu zamanlarda UNESCO tarafından ‘yaşayan insan hazinesi’ ünvanını alan Neşet Ertaş’tır. Neşet Ertaş’ın Almanya’daki gurbetlik yıllarından başlayan bu belgesel, Türkiye’ye dönmesinden tutun, vefat edene kadar geçen zamana kadar yaşadıklarını anlatır. 

Yönetmenler: Atalay Taşdiken, Hacı Mehmet Duranoğlu

Görüntü Yönetmeni: Candan Murat Özcan

25 Mart – Haftanın vizyona giren filmleri


LEBLEBİ TOZU

Üç yakın arkadaş, akılları zorlayacak derecede dolandırıcılık yaparlar. Hayatlarının en büyük soygununu yapmak üzere Çorum’a doğru yola çıkan birbirine çok bağlı bu üç arkadaşın planı, Çorum’da yapılacak çok önemli bir etkinliğin tarihi eserini çalmaktır. Ancak işler hiçte planladıkları gibi gitmez.

Oyuncular: Metin Yıldız, Fulden Akyürek, Ferdi Kurtuldu, Cengiz Okuyucu

Yönetmen: Hakan Eser

25 Mart – Haftanın vizyona giren filmleri


BATMAN V SUPERMAN: ADALETİN ŞAFAĞI

Gotham Şehri’nin gönüllü koruma görevlisini, Metropol’ün en gelişmiş zamanlarındaki en saygı duyulan kurtarıcısı yapan şey, Süper Kahraman’ların faaliyetlerinin yarattığı şüphedir. Dünya, kahraman denilen şeyin nasıl olması gerektiğine, nasıl bir kahramana ihtiyaç duyulduğuna karar vermeye çalışır. İşte tam bu sırada, Superman ile Batman arasında bir savaş başlar. İnsanoğlu, daha önce hiç görülmemiş bir tehlikeye düşer.

Oyuncular: Gal Gadot, Jason Momoa, Henry Cavill, Ben Affleck

Yönetmen: Zack Snyder

25 Mart – Haftanın vizyona giren filmleri

False