Ağa oğluna yarım yaş kutlaması

Petek Ertüre, bir dargın bir barışık aşk yaşadığı Ağaoğlu Şirketler Gurubu Başkanı Ali Ağaoğlu’ndan hamile kalmış ve 29 Mayıs’ta bir erkek bebek dünyaya getirmişti.

Haberin Devamı

Çiftin Ege ismini verdiği çocukları, 6 aylık oldu. Ertüre ve Ağaoğlu, oğullarının 6’ncı ayı için geçtiğimiz gün kutlama yaptı. Ertüre, üzerine “Meleğim, aşkım, Egem yarım yaşına girdi” yazdırdığı pastanın fotoğrafını sosyal medyada paylaştı.

Uyuyan ünlüler

Tasarımcı Sami Savatlı, ünlüleri uyurken fotoğrafladı. Aralarında oyuncu Merve Boluğur, tasarımcı Raisa Vanessa Sason, model Duygu Akdeniz’in de bulunduğu birçok ünlü isim, Savatlı’nın objektifine poz verdi.Savatlı’nın çektiği fotoğrafların yer aldığı “Sleep by Sami Savatlı” sergisi, bu akşam Emirgan’daki La Boom’da açılıyor.

Andre Rieu’den kasap havası

The New York Times’ta yayınlanan bir incelemede “Klasik Müziğin Madonna’sı” olarak söz edilen Andre Rieu, Sinan Erdem Spor Salonu’nda İstanbullu hayranlarıyla buluştu. Andre Rieu, dünyanın en çok bilinen valslerinin yanı sıra “Katibim”, “Hatırla” ve “Kasap Havası” çalarak izleyicilere sürpriz yaptı. Dünyanın en ünlü orkestralarından Johann Strauss Orkestrası’yla konser veren Andre Rieu’yu aralarında Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Adnan Polat, Ajda Pekkan gibi iş, sanat ve siyaset dünyasından çok sayıda ünlünün bulunduğu yaklaşık 11 bin kişi izledi.

Haberin Devamı

Tabaktaki Sanat

Le Meridien İstanbul Etiler’in 4. katında hizmet veren La Torre restoran, yeni menüsünü Türkiye’de ilk defa düzenlenen “Tabaktaki Sanat” adlı yemek defilesiyle tanıttı. Türk mutfağı ile dünya mutfaklarını buluşturan şef Tarkan Özdemir öncülüğünde benzersiz pek çok lezzet podyumdaki mankenlerin elindeki tabakların içinde tadıldı.

Yazarın Tüm Yazıları