14 Şubat’ta yalnızdı

Erol Eyin aşkı uğruna iki çocuğunun babası Mehmet Çelik’ten boşanan Arte Tahir, bu ilişkiyi de olaylı şekilde noktalamıştı.

Tahir’in adı son üç aydır Erol Kaynar ile anılıyorda ama ne olduysa oldu, 14 Şubat’ta yine yalnız kaldı. Sevgililer Günü’nü tek başına evinde geçiren Arte Hanım, bir gün öncesinde ise Ortaköy Blackk’de düzenlenen bir doğum günü partisindeydi. Bu partiye de yalnız katılmış olduğu dikkatten kaçmadı.

İpek’in yeni aşkı

İpek Tuzcuoğlu, Hakan Yangın’dan ayrıldıktan sonra kalbini yeni aşklara kapattığını söylemişti. Ancak aşk orucu uzun sürmedi ve güzel oyuncu, kalbini arkadaş grubu içindeki Nuri Öztaşkın’a kaptırdı. Yataş’ın sahibi olan, bir çocuk sahibi olduğu eşinden geçtiğimiz yıllarda boşanan Öztaşkın ile Tuzcuoğlu, 14 Şubat’ı da birlikte kutladı. Önce Tepebaşı’ndaki Wanna’da yemek yiyen sevgililer, eğlenmek içinse Ortaköy’deki Blackk’e geçti.

Golden Globe tasarımları Blackk’te

New York’da yaşayan ünlü tasarımcı Emre Ertürk, birkaç gün önce İstanbul’a geldi. Ertürk’ün Türkiye’yi ziyaret sebebi, EMRE NY markasının Amerika’da kuruluşunun 6’ncı yılı sebebiyle bu akşam Ortaköy’deki Blackk’te vereceği parti... Bu özel partiye, tasarımcının Amerika’daki marka menajerleri ve PR şirketinin ortak kararıyla, markayı Hollywood ünlüleriyle aynı anda Türkiye’de ilk günden beri kullanan ünlü simalar davet edilmiş... Gecenin bir başka özelliği, Ertürk’ün Golden Globe koleksiyonunun da beğeniye sunulacak olması... Emre Ertürk, bu koleksiyonda yer alan taşlı gece çantalarının İstanbul’da da çok tutulacağını iddia ediyor.

Sergi Demirören’e ithaf edildi

Artı Mezat Evi, "Oryantalist Ressamların Diyar-ı Osmaniyyesi-II" adlı sergiyi bugün açıyor. Artı Mezat Evi’nin sahibi Can Has, 21 Mart’a kadar açık olacak sergide 1955’ten beri yeri bilinmeyen "Üç Güzeller" adlı Fausto Zonaro imzalı tablonun da yer alacağını açıkladı.

Hannover Kraliyet Ailesi Koleksiyonu’ndan satın alınan Ludwig Koch imzalı devasa tablo "Sultan Reşad’ın Çanakkale Cephesini Ziyareti", yine dünyanın en büyük bankerlerinden Edmund J. Safra ve eşi Lily Safra’nın koleksiyonundan satın alınan oryantalist Jean Baptiste Leprince’in "Harem’de Kadın" tablosu da serginin gözalıcı eserleri arasında... Can Has, bu serginin, örnek bir koleksiyoncu ruhuyla Türk sanatının her dalında eserler toplayan, bu eserleri koruyan, böylece ülkemizin sanat demirbaşının artmasını sağlayan Erdoğan Demirören’e ithaf edildiğini de belirtti.

Renkli bir hafta

Sema Cıngıllıoğlu için geçtiğimiz hafta epey renkli geçti. Bir davettin diğerine koşturan Sema Hanım’a ilk olarak Bebek’teki mel’S Restaurant’da, bir arkadaşının doğum günü davetinde rastladım. Ertesi akşam da Margaux’da, Müge-Ercan Canmutlu çiftinin, tanışmalarının 5’inci yılı şerefine verdiği davetteydi... Bu yoğunlukta ailesini ihmal etmek istemeyen Cıngıllıoğlu’na bir sonraki gün de çocukları Kerim ve Begüm’le Harbiye’deki Banlieue’de yemek yerken gördüm.

Vakıf yararına bale gösterisi

Türk Kalp Vakfı bu akşam Atatürk Kültür Merkezi’nde yardım amaçlı bir bale gösterisine ev sahipliği yapacak. Amerika’nın en ünlü çağdaş koreografları George Balanchine, William Forsyhte, Robert North ve Christopher D’amboise’ın seçme yapıtlarından oluşturulan "4. Bale"yi izlemek isteyenlerin alacağı davetiyelerden elde edilecek gelirin bir kısmı Türk Kalp Vakfı’na kalacak. Vakıf Başkanı Çetin Yıldırımakın, bu organizasyonun hazırlıkları için en büyük desteği eşi Ergin Yıldırımakın’dan gördüğünü söylüyor.

FB’liler Ortaköy’de GS’liler Levent’te

Sevgililer Günü’nde, popüler mekanlar dolup taştı. Fenerbahçeli futbolcu ve yöneticiler, bu özel gün için tercihlerini Ortaköy’deki Blackk Restaurant’ı tercih etmişlerdi. Nihat Özdemir’in eşine Blackk çıkışı gül alması da gözlerden kaçmadı. Öte yandan Galatasaraylı eski ve yeni yöneticiler de Levent’teki Coco a Gogo’daydılar. Belma Simavi, Berna Tokar, Faruk Süren, Aziz Üstel ve Mehmet Cansun’un da aralarında bulunduğu çok sayıda Galatasaraylı, Özdemir Erdoğan’ın şarkıları eşliğinde geç saate kadar eğlendi.

Erol Evgin sevgisi

Erol Evgin, "İşte Öyle Bir Şey" adlı son albümünü, Sevgililer Günü’nde İş Kuleleri’ndeki D&R’da imzaladı. Hayranları Evgin ile buluşmak için uzun kuyruklar oluştururken, ünlü sanatçı 20 yıl aradan sonra lokal çalışmalarına başladığının haberini verdi: "Tam 20 yılın ardından müzikseverlere sesimle dokunmak istedim. The Plaza Otel’den teklif gelince de kabul ettim. Şimdi haftanın bir günü oradayım. Söylediğim şarkıların yanı sıra anılarımı da sevenlerimle paylaşıyorum" dedi.

Gizlenmekten bıktılar

Hilal Kosif ile Selhan Aloğlu’nun ilişkisi yaklaşık iki yıl önce başladı. Ancak geç sevgililer geçen zamana ve ilişkilerini çoktan rayına oturtmuş olmalarına rağmen bir türlü objektiflerle barışmadı, birlikte poz vermeye yanaşmadı. İşte bu katı kural, önceki akşam yıkıldı. Birlikte Ortaköy’deki Blackk adlı kulübe giden Kosif ile Aloğlu, gecenin sonunda bu kez ayrı ayrı değil birlikte hem de sarmaş dolaş çıktı kapıdan. Objektiflere poz verirlerken de gayet rahatlardı. Belli ki boş yere gizlenmekten bıkmışlar.
Yazarın Tüm Yazıları