Yosun Güreli’nin beyaz atlı prensi

Ünlü isimlerin rol aldığı “Çaba Gala”da Pamuk Prenses’i canlandıran Yosun Güreli, oyundaki gibi gerçek hayatta da beyaz atlı prensini buldu gibi...

Haberin Devamı

Beşiktaş’ın eski yöneticisi Hüsnü Güreli’nin kızı Yosun Güreli, iki yıl önce oyuncu Ozan Güven’le aşk yaşamaya başlamıştı. Yakınları evlilik davetiyesi beklerken, aşıklar ani bir kararla yollarını ayırdı.

İlişkileri bitmesine rağmen defalarca yeniden barıştıkları yazılan ikili, son olarak New York’ta evlendikleri haberiyle gündeme geldi.

“Ozan, benim kurduğum online sanat galerisi ‘www.buryos.com’a destek veriyor. Biz arkadaşız” açıklamasıyla evlilik iddiasını yalanlayan Güreli, önceki gün Akaretler’deki Limonçello’da eski manken Gökhan Uyanık’la görüntülendi.

“Çaba Gala”da Pamuk Prenses’i canlandıran Güreli, anlaşılan gerçek hayatta da beyaz atlı prensini bulmuş...

Tanıtım elçisi

Ünlü modacı Atıl Kutoğlu’nun başarıları, Avrupa medyasında geniş yer buluyor. Geçtiğimiz aylarda Avusturya devlet nişanı alan Kutoğlu’nun Fashion Week İstanbul’daki defilesi de Almanya’nın en yüksek tirajlı haftalık dergisi Bunte’ye haber oldu. Bunte, son sayısında Kutoğlu’nun defilesine yarım sayfa ayırdı. Dergi, Kutoğlu’na “İstanbul’u ve Türk modasını dünyaya tanıtan en önemli isim” diye övgüler yağdırdı.

Haberin Devamı

Cambaz değil kankiyiz

Arkadaşlıkları aşka dönüşen Çiğdem Kayalı ile Mehmet Dereli ‘dostça’ yollarını ayırmış, Çiğdem Hanım daha sonra Levent Aydan’la görüntülenmişti. Ben de ikiliyi “Bir ipte iki cambaz” başlığıyla haber yapmıştım. Geçtiğimiz gün Nişantaşı’nda karşılaştığım Çiğdem Kayalı, Levent Aydan’la arkadaş olduklarını söyledi, “Biz kankiyiz, aramızda arkadaşlıktan öte bir ilişki yok” dedi. “Kankiler” geçtiğimiz hafta sonu da Bebek’te, yanlarında Kayalı’nın oğlu Sinan’la görüntülendi.

Hem sevdalı hem belalı şarkılar

İzzet Çapa’nın sahibi olduğu Cahide Gold, salı günleri Türkçe müzik gecelerine ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Mekânda bu gece Selami Şahin sahneye çıkacak, kendi deyimiyle “hem belalı hem sevdalı” şarkılar seslendirecek.

Marifetli lezzetler

Etiler’deki Keops’un da sahibi olan Nida Büyükbayraktar’ın Nişantaşı’nda açtığı Marifet, kısa sürede popüler mekânlar arasına girdi. İşletmeciliğini eski manken Didem Taslan’ın yaptığı mekân, bahçe içinde iki ayrı katta hizmet veriyor. Marifetli aşçıların ellerinden çıkan lezzetler arasında en çok sipariş alanı ise ahşap üzerinde sunulan Marifet Kebap.

Yazarın Tüm Yazıları