Yine olmadı

BEŞ dışarıda açık alan basketbolu oynayan, uzunları Lawal, Melli ve Samuels ribaund hamallığı dışında sayısal katkı koyamayan ev sahibi Emporio Armani, boyalı alana yüklenirse “Kanarya için kolay lokma olur” diye düşünüyordum.

Haberin Devamı

Günahını almayayım bekli de yapacaktı bunu Obradovic ama önce çok erken Zoric daha sonra Vidmar sakatlanınca maçın büyük bölümünü beş dışarıda oynamak zorunda kaldı. Banchi, akşamın adamı adına yakışmayacak kadar hırçın Gentile’yi uzun süre yanında oturtu. Fenerbahçe penetrasyonda yapmayarak çembere yüklenemedi. Bogdanovic gene etkisiz kalınca dışarıdan sayıda üretemedik.

AKIL TUTULMASI YAŞANDI

İlk çeyrekte Lines Kleiza’nın katkısıyla yedi sayılık bir farkla önde sürdürdüğü maçın ikinci çeyreğinde tamamen dağıldı Sarı Kanarya. Son dakikalarda ki 9-0’lık Armani saldırısı karşısında çaresiz kalıp odaya bir çeyrekte 16 sayı fark yemenin çöküntüsüyle 49-40 geride gittik. Filmde burada koptu zaten. Son Euroleague Şampiyonu Olimpiakos’a attıkları farkı bize de atarlar kompleksine giren Fenerbahçe Ülker adeta akıl tutulması moduna girdi.

Haberin Devamı

ZEN MASAJI YAPTIRSIN

İKİNCİ yarıyı Armani, Jerrels ve Hacket’le önde götürürken kendini toparlayan Bogdanovic ve Kleiza ile farkı eritmeye başlayan Kanarya’ya geçit vermeyen Kangur’un inanılmaz üçlükleri oldu. Yakalayamadık maç bitti havasına giren Armani’yi. Top 16’da girdaba girip grup sonunculuğuna oturdu Kanarya. Japonya Başbakan’ı daha iyi karar alabilmek için yaptığı “sopayla dövünülerek ZEN Masajı” yaptırıyormuş.Obradovic’e hararetle tavsiye ediyorum. Burdan toparlarsa anlayacağız ustalığını.

Yazarın Tüm Yazıları