Yıldızların tercihi

Dünyada trend-setter kimlikleriyle ün yapan İtalyan genç giyim ve jean markaları Energie ve Miss Sixty, Türkiye’de de yenilikçi tavırlarıyla dikkat çekiyor.

/images/100/0x0/55eb4b97f018fbb8f8b80270Dünyada "designer" markalar ile "casual giyim" markaları arasında konumlandırılan bu markaların dünyaca ünlü fanatikleri arasında Mira Sorvino, Asia Argento, Kimberly Stewart, Dannie Minoque gibi isimler de var. Geçtiğimiz hafta markanın New York’da yapılan fashion show partisinde de birçok ünlü sima bir araya geldi ve Miss Sixty’nin 2007 kış defilesini izledi.

Feminenlik rafa kalktı
/images/100/0x0/55eb4b97f018fbb8f8b80272
Şebnem Çapa ile Yasemin Aloğlu’nun modayı ve trendleri ne kadar yakından takip ettiğini çoğu kişi bilir. İddialı çizgileri seçmekten ve gardıroplarına taşımaktan hiç çekinmeyen bu ikiliye geçtiğimiz günlerde bir davette rastladım. O akşam feminenliği bir kenara bırakmışlardı ve maskülen görünümleriyle herkesi şaşırtıyorlardı. Şebnem Çapa siyah renkli takım elbisesi ve içine giydiği yeleği, Yasemin Hanım ise çizgili lacivert takım elbisesi içinde her şeye rağmen son derece alımlı görünüyordu.

Dekoltesi sanatçıları bile gölgede bıraktı
/images/100/0x0/55eb4b97f018fbb8f8b80274
Mustafa Altıoklar’ın yönetmenliğini yaptığı, Tamer Karadağlı, Demet Evgar ve Levent Üzümcü’nün başrolleri paylaştığı polisiye gerilim filmi "Beyza’nın Kadınları"nın galası geçtiğimiz akşam Ümraniye Carrefour’da yapıldı. Davetliler arasında Neslihan Yargıcı, Ayşegül Germir ve kızı Fulya Cinisli de vardı. Nişantaşı’ndan komşu olan bu üç isim, gecede birçok sanatçıdan daha çok dikkat çekti! Derin dekolteli elbisesi nedeniyle objektifler Neslihan Hanım’ın üzerinden neredeyse hiç ayrılmadı!

Taşkın öğrenciler mekanı altüst etti

Şili Büyükelçiliği ve Şili İstanbul Fahri Konsolosluğu’nun Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi ile hazırladığı kültür /images/100/0x0/55eb4b97f018fbb8f8b80276anlaşmasının ilk adımı olarak Şilili sanatçıların karma eserlerinden oluşan "Sınırlardan Geçerek" isimli çağdaş sanat sergisi önceki akşam Tophane-i Amire’de yapıldı. Şili’nin İstanbul Fahri Konsolosu Haluk Sanver ve eşi Ebru Hanım’ın Şili Büyükelçisi Pedro Barros Urzua ile ev sahipliği yaptığı davetin sonuna doğru hoş olmayan olaylar yaşandı. Mimar Sinan Üniversitesi öğrencilerinden bazıları, alkolün etkisiyle taşkınlığa başladı ve meyveleri tavanlara attı. Açık büfenin kurulduğu masaların üzerine çıkan öğrenciler, masaların kırılmasına da neden oldu.

Kuğu gibi
/images/100/0x0/55eb4b97f018fbb8f8b80278
Leyla Alaton, geçtiğimiz akşam Fiat’ın yeni markası Grande Punto’nun tanıtımı nedeniyle Beşiktaş Akatlar Spor Kompleksi’nde düzenlenen davete katıldı. Şimdiye kadar estetik operasyonlara pek yüz vermeyen Alaton’un farklılaşan, daha doğrusu gençleşen yüz hatları takıldı gözüme... Belli ki inadından sonunda vazgeçmişti. Öte yandan yaz özlemi de kıyafetlerine yansımış, tepeden tırnağa beyazlara bürünmüştü Leyla Hanım. Beyaz ceketi, fırfırlı eteği, bluzu, çantası, çizmeleri ve eldivenleri ile bir kuğuyu andırıyordu. Haliyle gecenin de en çok dikkat çeken isimlerinden biri oldu.

Bu akşam Balans’ta

Maestro, funk, soul, R&B ve caz müziğinin en iyi DJ’lerinden biri olan DJ Maestro, bu gece Balans’ta çalacak. /images/100/0x0/55eb4b97f018fbb8f8b8027aZamanının büyük bölümünü plakçılarda geçiren ve muhteşem bir plak koleksiyonunun sahibi olan DJ Maestro, özellikle gösterişli seslere hayran olduğunu söylüyor. John Coltrane’den Cerrone’a, Nina Simone’dan Fela Kuti’ye, Latin cazdan soul’e uzanan müzikal bir yolculuk yapmak istiyorsanız, bu performans için yerinizi ayırtmanızda fayda var.
Yazarın Tüm Yazıları