Yeşili ve sosyal alanı bol proje

24 bin 327 metrekare arsa üzerinde projelendirilen Mavişehir Modern 3’ün yüzde 80’lik kısmı yeşil, açık ve sosyal alan olarak tasarlandı.

Haberin Devamı

GAYRİMENKUL sektöründe 22 yılı aşkın süredir önemli projeler gerçekleştiren Gergül İnşaat, Mavişehir Modern 3’ün yapımına başladı. Firma, 306 konuttan oluşan projeyi, özel tanıtım fiyatlarıyla 7 Nisan’da satışa çıkarıyor. Mavişehir Modern 3’ün, 30 Aralık 2013’te teslim edilmesi hedefleniyor. Yapımı süren Mavişehir Modern 2’nin ise bu yılın sonunda teslim edilmesi planlanıyor.
Proje Satış Müdürü Fatih Gültekin, Dayı Mimarlık tarafından projelendirilen Mavişehir Modern 3’ün 13 bloktan oluştuğunu söyledi. 24 bin 327 metrekarelik arazinin yüzde 80’lik bölümünün yeşil, açık ve sosyal alanlar olarak tasarlandığını bilerten Gültekin, planlanmış altyapısı ve güvenlik donanımlarıyla günün konfor ve ihtiyaçlarının dikkate alınarak oluşturulduğunu kaydetti.

Yatırım değeri yüksek

Haberin Devamı

Fatih Gültektin, Mavişehir’de, güvenlik kontrollü kapalı site yapısı içinde şehrin konforunun doğayla iç içe yaşanabildiği, gürültü ve karmaşadan uzak, modern, sağlıklı, konforlu ve kaliteli bir yaşam alanı yarattıklarını dile getirdi.
Gültekin, “Mavişehir Modern 3, arsa alanının büyüklüğü, alışveriş merkezlerine ve ulaşım arterlerine, çevreyoluna yakınlığı, metro istasyonuna yürüyüş mesafesinde konumlanması, geniş peyzaj alanlarıyla emsallerine oranla avantajlı konumda bulunuyor” dedi.
Projenin, çevredeki yoğun ve yüksek katlı toplu konut projelerinden, kaliteli ve modern mimarisi, işlevsel iç mekan çözümleri, depreme dayanıklı az katlı yapısı ve peyzajıyla farklılaştığını dile getiren Fatih Gültekin, “Mavişehir Modern, merkezi konumu, ulaşım rahatlığı, yatırım değerinin yüksek olmasıyla hem oturmak hem de yatırım yapmak amacıyla ev almak isteyenler için ulaşılabilir fiyatıyla dikkat çekiyor” bilgisini verdi.

Kısa süreli özel fiyat

2+1, 3+1 ve 4+1 olarak farklı metrekarelerde daire tiplerinin olduğunu aktaran Gültekin, 101.87 metrekareden 199.30 metrekareye kadar değişen daire seçeneklerinin bulunduğunu ifade ederek, tüm konutların manzaralı ve gün ışığından maksimum yararlanacak şekilde tasarlandığını bildirdi.
Projenin 7 Nisan’da kısa bir süreliğine özel tanıtım fiyatıyla satışa çıkacağını söyleyen Fatih Gültekin, “Projemiz satışa çıkmadan, daha örnek dairemizi inşa ederken bile yoğun ilgiyle karşılaştık. Artık insanlar dairelerin yanı sıra sosyal donatı ve komşuluk ilişkilerine de önem veriyor. Mavişehir Modern 3’te, konut sakinlerinin her yönüyle aktivite yapabilecekleri ve komşuluk ilişkilerini geliştirebilecek sosyal imkanlara sahip olabilecekleri keyifli alanları, kapalı site yapısının güvenliği ve konforuyla sunuyoruz. Satış ve inşaat sürecini eş zamanlı olarak yürütüyoruz” diye konuştu.
Konut sahibi olmak isteyenlerin bütçelerine uygun çok farklı ödeme planları sunduklarını belirten Gültekin, daireleri, tapu alım satım, yapı kullanma izin belgesi, elektrik ve su abonmanlık, kat mülkiyetine geçiş işlemleri ve DASK gibi tüm giderleri karşılanmış olarak teslim ettiklerini kaydetti.


Tasarruflu daireler

Haberin Devamı

Enerji tasarrufuyla ilgili de çalışmalarının bulunduğunu ifade eden Gültekin, projede pay ölçer sistemi kullandıklarını dile getirerek, “Bu sistem sayesinde istediğiniz kadar ısınıp, ısındığınız kadar ödüyorsunuz. Ayrıca, kullandığımız rezervuar sistemleri ve banyo armatürleri sayesinde de su tasarrufuna yönelik planlama yapıyoruz. Dış cephe mantolama sistemiyle de binalarımızdaki ısı kaybını minimum düzeye çekmeyi hedefliyoruz. Bahçe alanlarında kullanacağımız solar tip aydınlatmalarımızla da elektrik tasarrufu sağlayarak aidat giderlerini azaltmayı amaçlıyoruz” dedi.

Her detay düşünüldü

Fatih Gültekin, projedeki sosyal donatılar hakkında ise şu bilgileri verdi: “Güvenlik kontrollü kapalı site yapısı içinde, sosyal alanların yeşil ve su öğeleriyle bütünleştiği Mavişehir Modern 3’te açık ve kapalı otopark alanları, yüzme havuzları, güneşlenme terasları, süs havuzları, yürüyüş ve koşu parkurları, tenis kortu, spor, çocuk ve dinlenme alanları bulunuyor. Peyzajından çatısına her türlü detayın düşünülerek çözüldüğü Mavişehir Modern 3’te, site içi kameralı
kontrol ağı ve site ve blok girişleriyle bağlantılı görüntülü intercom sistemimiz, sığınaklarımız ve jeneratör sistemimiz de mevcut.”

Çamlıkent’ten cazip kampanya

Haberin Devamı

İZMİR’in önde gelen yapı firmalarından Çamlıkent, devam eden kampanyalarına bir yenisini ekledi, tüm projelerinde indirime gitti. Peşin yapılan ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatının yanında, banka kredisiyle ev sahibi olmak isteyenler için 36 aylık kredide yüzde 50’si peşin ödendiği takdirde sıfır faiz uygulanıyor. Ayrıca, 60 aylık kredide yine yüzde 50’si peşin ödendiğinde yüzde 0.50 gibi düşük faiz koşulları belirlendi.
Çamlıkent ve DBM İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Barış Öncü, “Bankalar konut kredisine düşük faiz imkanı sunmazken, biz bu masrafı üstlenerek, faiz farkını kendimiz ödüyoruz. Bu zor koşullarda emlak sahibi olmak isteyen tüketicilere desteğimizi sunuyoruz. Ev alacaklara ilaç gibi gelecek bu ayrıcalıklı kampanyamızı ay sonuna kadar sürdürmeyi düşünüyoruz” dedi.


Park Yaşam’da geri sayım

Haberin Devamı

EMLAK Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nca İzmir’de yapımı devam eden büyük gelir paylaşım projesi Park Yaşam Mavişehir’de yaşam aralık ayında başlıyor.
Konsorsiyum ortaklarından İZKA İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Azat Yeşil, kaba inşaatın yüzde 80 oranında tamamlandığını belirterek, projenin konut kısmının tek etapta teslim edileceğini, daha sonra ise alışveriş merkezi ve home office kısımlarının tamamlanıp satışa sunulacağını söyledi. 15 Nisan’da tüm kaba inşaatın tamamlanacağını kaydeden Yeşil, “Kapalı otoparkta ise kaba inşaat tamamlandı. Bu süreçten sonra peyzaj ve çevre düzenlemeleri başlayacak. İnsan oturduğu yerin aynasıdır. İzmir’in prestiji, gülen yüzü ve aynası Park Yaşam Mavişehir olacak” dedi. Projenin, özellikle bulunduğu Mavişehir’in standartlarını üst seviyeye taşıdığını ifade eden Azat Yeşil, Emlak Konut GYO ile belirlenen şu anki satış fiyatlarının ve faiz oranlarının uygunluğuna da dikkat çekti.


Yeni bir anlayış

Haberin Devamı

Park Yaşam Mavişehir’de, konfor, güvenlik, kalite, sosyal tesis, doğal yaşam alanı ve alışveriş merkezi gibi birçok ihtiyaca yönelik alternatifler bunuyor. Satış ofisinde örnek dairenin de gezilebildiği projede, kapalı ve açık otopark sistemi, kapalı ve açık yüzme havuzu, deprem yönetmeliğine uygun inşaat sistemi dikkat çekiyor. Projede ayrıca açık alanda çocuk yüzme havuzu, 2 tenis kortu, basketbol sahası, çocuk oyun park alanı ve kum havuzu bulunuyor.

Yazarın Tüm Yazıları