Yeni yılı maskeli partiyle kutladılar

Yeni yıl kutlamaları kapsamında geçtiğimiz akşam Nişantaşı Park Şamdan’da özel bir parti düzenlendi.

Ev sahipliğini işadamı Faruk Topbaş’ın kızı Dina Topbaş’ın yaptığı partiye cemiyet ve iş dünyasından birçok ünlü isim katıldı. Herkesin maskelerle geldiği ve basına kapalı olarak akşam saatlerinde başlayan davette konuklar dansöz ve striptiz şov eşliğinde gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlendi. Yeni yıl kutlamaları için düzenlenen maskeli partiye katılanlar arasında Sezai Taşkent, Tuana Ataklı, Ali-Şafak Kibar, Cefi-Yasemin Kamhi, Selim Hamamcıoğlu, Sema Çelebi, Erol-İnci Aksoy, Alinur Velidedeoğlu, Celal-Şebnem Çapa, Adnan Polat, Tilda Tezman, Ayşegül Gerçin ve Emre Ergani gibi isimler bulunuyordu.

41. Paralel’de buluşma

Rum ve Ermeni mezelerini seviyor, bir de felekten gece çalmak istiyorsanız, 41. Paralel’den rezervasyon yaptırmanızda fayda var. Balo Sok. Ezine Apt Kat:1 (Dunkin Donut üstü) İstiklal Caddesi’nde hizmet veren mekan, yılbaşı programı için de farklı sürprizler hazırlamış. Mekan sahipleri, müşteri memnuniyetine büyük önem veriyor.

Ailesiyle geldi sevgilisiyle gitti

Necmettin-Maria Eliyeşil çifti, haftasonunda yanlarına kızları Melissa’yı da alarak Etiler Şamdan’a gitti. Eliyeşil ailesi, çıkışta gazetecilere poz verdi. Ancak anne ve babası evlerinin yolunu tutsa da Melissa’nın henüz geceyi noktalamaya niyeti yoktu. Eliyeşil, onlardan ayrılarak kendisini bekleyen sevgilisi Sinan Bozkurt ile arkadaşı Malkoç Sualp’in otomobiline binip eğlence turuna devam etti.

Musul şehitleri için

Türk Kadınını Güçlendirme Vakfı, Musul’daki saldırıda şehit edilen beş güvenlik görevlisinin aileleri yararına 12 Ocak’ta bir gece düzenleyecek. Conrad Otel’de gerçekleşecek gecenin sürprizi ise vakıf başkanı Semra Özal’dan geldi. Özal, eşi Turgut Özal’ın özel bir eşyasını bu gecede gerçekleştirilecek müzayedede satılmak üzere bağışlayacağını belirtti.

Zoraki gülümseme

Jinekolog Alp Nuğoğlu ile aşk yaşamaya başlayan oyuncu Zeynep Tokuş, önceki akşam sevgilisiyle İstanbul gecelerindeydi... İkilinin neşesi gazetecilerle karşılaşınca kaçtı. Tokuş zoraki bir gülümsemeyle basın mensuplarına poz verirken, Nuğoğlu ise sinirli bir şekilde yüzünü çevirdi.
Yazarın Tüm Yazıları