Yeni girişimler için kuvvetli arzular uyanacak

Sabahın erken saatlerinde yapılan yolculuklar, uzak ülkeler ve kültürlerle ilgili ortaya çıkan durumlar gerilim yaratabilir.

Günün ilerleyen saatlerinde Koç burcunda dolaşan Ay, yeni girişimlerde bulunmak için kuvvetli arzular uyandıracak. Başlamak istediğiniz konular ve görüşmek istediğiniz kişiler karşınıza çıkabilir. Özellikle Ateş ve Hava burcundan olanlar, bugün son derece heyecanlı ve girişimci bir tavır içinde bulunacak ve yeni atılımlar yapacaklar. Gösteri dünyası, eğlence yerleri, moda ve tasarımlara yönelik faaliyetlerin hareketli olacağı bir dönem.

SATÜRN DÖNGÜSÜ

Satürn Döngüsü olarak tarif ettiğim durumun ne olduğunu çok merak edenler olduğu için kısaca açıklamak gerektiğini düşündüm. Üstelik Satürn döngüleri insan hayatının önemli zamanlarını belirleyen çok önemli bir işarettir.

Doğduğunuz andan itibaren yaklaşık yedi yılda bir doğum anındaki Satürn, geçiş yapan Satürn tarafından tetiklenir ve kişinin gelişim süreci içinde yeni bir zamanın başladığını gösterir. Dikkatli okuyucular kendi hayatlarına bakacak olurlarsa, yedi yıllık döngülerin kendi yaşantılarında önemli geçiş dönemleri olduğunun farkına varacaklar.

Doğum haritanızı bilmeseniz bile yaklaşmakta olan dönemlerinizi siz de tespit edebilirsiniz. Doğduğunuz andan itibaren yedi yıl sayın. Bu yedi yaş demektir. Kişinin evden dışarı çıktığı ve dış dünyayı keşfettiği dönemdir ve bu aynı zamanda kriz demektir. Çünkü dışarı çıkmak pek kolay değildir. Sonra dış dünyayı öğrenen kişi 14 yaşlarında içine kapanır ve dışarıdan aldığı bilgiler ışığında kendini keşfetmeye çalışır. Çocukluktan ergenliğe geçiş dönemi de pek kolay değildir. Bu geçişi yaptıktan sonra 21’li yaşlar tekrar dış dünyaya açılma dönemidir ve kendini keşfeden genç bu kez dış dünyanın kendini kabul etmesini ister ve tabii bunun da pek kolay olduğu söylenemez.

Fakat 28’li yaşlar daha da zorlayıcıdır. Çünkü diğerlerinin kendini kabul göstermesi için dış dünyanın kurallarını uygulamış olan kişi şimdi kendi içine yönelmiş ve kendi kurallarını belirlemek ve uygulamak istemektedir.

Bu hesaba göre kendinizi ve yaklaşmakta olan döneminizi belirleyebilirsiniz. Yedi yıl boyunca yaşadığınız deneyimlerin sonuçlarıyla karşılaştığınız geçiş dönemleri içsel ve dışsal olarak birbirini takip eder.

Astrolojik ilişkiler

Doğum anında Güneş’in güçlü etkiler alması size enerji vermekle birlikte aynı zamanda hayatınızda önemli değişiklikler yapabilme potansiyeli kazandırıyor. Belki sert tecrübeler yaşamış olabilirsiniz fakat, aynı zamanda önemli ve hayati bilgiler de kazanmış olmalısınız. Şimdi bunları kullanma zamanı. Doğum anında gökyüzünün konumu, zeki ve istediklerini gerçekleştirme gücüne sahip olduğunuzu gösteriyor.

Şu sıralarda içinizden yükselen büyük bir enerji sizi bambaşka yönlere itebilir. Temmuzun ortalarına kadar harekete geçin. Temmuz 23’ten sonra bir duraklama devresi yaşayabilirsiniz.

Yükselen burcunuz Oğlak. Bu durum şahsiyetinizle ortaya koyduğunuz kişilik arasında çatışmaya neden olabilir. Zamanla kendinizi ifade etmeyi öğreneceksiniz.

Seçtiğiniz alanda kariyer yapabilir, uzak ülkelerde yaşamayı seçebilirsiniz. Üstelik sorduğunuz kişinin yabancı uyruklu olması haritayı destekliyor. İlişkiniz yoğunlaşacak, yurt dışında yaşayacaksınız. Tabii bu tamamen isteğinize bağlı.

RUMUZ: TIME
Yazarın Tüm Yazıları