Yeni başlangıçlar sizi rahatlatmış

RUMUZ: ZEYNO

Rüyamda toprak bir yoldayım ve bisiklet kullanıyorum; yolun sağ ve sol tarafına topraklar yığılmış. Solda bazı kazılar var, sol tarafa doğru kazıların içine düşmekten korkarak bisikleti bırakıyorum. Yürümeye başlıyorum, sağ taraftaki toprak yığınlarının üzerine bir bakıyorum bir sürü kullanılmış kadın çantası atılmış. Kullanılmış ama hiçbiri eski değil ve çok güzel modeller. Çok beğeniyorum ve hemen hepsini alıyorum. Sonra yolda tanımadığım fakir bir kadınla karşılaşıyorum, onu çarşıya götürüyorum ve birlikte bir ayakkabıcıya giriyoruz. Çok güzel kırmızı beyaz ayakkabılar, boncuklu siyah ayakkabılar, boncuklu beyaz ayakkabılar görüyorum. Ama hiçbirini almıyorum. Mağazanın sahibi genç hoş bir adam, benimle çok ilgileniyor ve aniden mağazanın bir köşesi hamama dönüşüyor ve o adam orada beni çırılçıplak soyup yıkamaya başlıyor.

YORUM

Rüyanız pek çok kadınsı figür ve ideali içerisinde barındırıyor. Yolun etrafında biriken topraklar odaklanamadığınız hedeflerinizi sembolize ediyor. Gerçek yaşamınızda geleceğinize doğru hızla hareket ederken, değişik yardım teklifleri almanıza rağmen siz kendi kararlarınız ve seçimlerinizden ödün vermiyor olmalısınız. Rüyanızın sonunda ortaya çıkan genç adam ve devamındaki olaylar, yeni başladığınız bir projeye ya da ilişkiye ve bu başlangıcın yarattığı yenilenme ve rahatlama hissine işaret ediyor.

Beklentileriniz rüyanıza yansımış

RUMUZ: KURBAĞA

Erkek arkadaşım trafik kazası geçirdi ve yürüyemiyor, ama ben onu rüyamda yürürken görüyorum. Yüzü, boyu ve diğer özellikleri ona hiç benzemiyor ama ben ona erkek arkadaşımın ismiyle hitap ediyorum.


YORUM

Rüyanız erkek arkadaşınızın bir an önce iyileşmesiyle ilgili iyi niyetli beklentilerinizin bilinçaltınıza yansıması. Ama umut edelim haberci rüya olsun ve erkek arkadaşınız bir an önce iyileşsin.

Olaylar üzerinizde baskı oluşturmuş

RUMUZ: HAMAM BÖCEĞİ

Rüyamda yatakta yatıyorum, sonra etrafımın hamam böcekleri ve kara fatmalarla dolu olduğunu görüp uyanıyorum. Battaniyeyi silkeliyorum dökülüyorlar, yerde aynı cins böceklerin ağzından yumurta çıkardıklarını görüyorum.


YORUM

Rüyanız son dönemde etrafınızı saran hoş olmayan insanları ya da içinizde yoğunlaşan sıkıntı verici duyguları sembolize ediyor. Zor ve baş edemediğiniz olaylar üzerinizde baskı oluşturmuş olmalı.

RÜYA SEMBOLLERİ

BONCUK

Rüyada görülen boncuklar, sosyal sorumluluklara ve sosyal hizmetlere işaret eder. Kırık boncuk görmek ise yerine getirilemeyen sözlere dikkat çekiyor olabilir.

TIKIRTI

Rüyada tıkırtı duymak, herhangi bir konuyla ilgili size bilgi verilmek ya da bir konuya dikkatinizin çekilmek istendiğini gösterir.
Yazarın Tüm Yazıları